eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

PracaGrupypl.praca.dyskusjenormy pracy - ile kucharek na 100 osóbRe: normy pracy - ile kucharek na 100 osób
  • Data: 2010-09-03 08:54:55
    Temat: Re: normy pracy - ile kucharek na 100 osób
    Od: Maseł <m...@p...onet.pl> szukaj wiadomości tego autora
    [ pokaż wszystkie nagłówki ]

    On 2010-09-03 10:22, Krzysztof wrote:
    [...]
    > U jednego (podstawówka) - obiady gotowane na miejscu. Sprzęt nie ma
    > większego znaczenia, bo liczą się efekty (raczej znośne, skoro dzieciak
    > nie narzeka). Obiady zjada na pewno grubo ponad setka dzieciaków. Koszt
    > 4 zł za dwudaniowy obiad.
    > Drugi (gimnazjum) - catering 8 zł (zeszły rok 7 zł, ale zmieniono
    > firmę). Różnica w skali roku zauważalna. Jakość obiadów jak sądzę
    > porównywalna.

    A kto placi za etat kucharza?
    Wydaje mi sie, ze jak obiad w szkole - to szkola/gmina/spoleczenstwo/my
    a jak catering - to pensja kucharza doliczona jest do ceny obiadu.

    Z tego powodu dla szkoly catering moze byc zdecydowanie tanszy.

    Pozdro

    Maseł

Podziel się

Poleć ten post znajomemu poleć

Wydrukuj ten post drukuj


Następne wpisy z tego wątku

Najnowsze wątki z tej grupy


Najnowsze wątki

Szukaj w grupach

Eksperci egospodarka.pl

1 1 1