eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

PracaGrupypl.praca.dyskusjenormy pracy - ile kucharek na 100 osóbRe: normy pracy - ile kucharek na 100 osób
  • Data: 2010-09-16 07:42:36
    Temat: Re: normy pracy - ile kucharek na 100 osób
    Od: Yakhub <y...@g...pl> szukaj wiadomości tego autora
    [ pokaż wszystkie nagłówki ]

    Dnia Wed, 15 Sep 2010 16:04:53 -0700 (PDT), glos napisał(a):

    > On 3 Wrz, 13:01, "Krzysztof" <k...@a...pl> wrote:
    >>
    >>> Nie wiem jak zalatwia sie to z Sanepidem, moze Dyrektorka
    >>> szkoly jest zona Inspektora? ;)
    >>
    >> Nie sądzę :)
    >> Zwłaszcza, że w przedszkolu ceny były porównywalne, a Inspektor raczej nie
    >> jest bigamistą ;-)
    >>
    >
    > widze proste rozwiazanie - zrob donos do sanepidu, zeby spowodowac
    > kontrole w szkole i poczekaj na wyniki kontroli. Potem zrob to samo z
    > firma cateringowa. Cos a la wzywanie policji do kontroli autokaru
    > kolonijnego zaraz przed wyjazdem.
    >
    > Osobiscie uwazam za dosyc prawdopodobny scenariusz, ze po kontroli
    > (jesli faktycznie bedzie niezapowiedziana) kuchnia szkolna zostanie
    > zamknieta na jakis czas, natomiast firma cateringowa przejdzie ja
    > bezproblemowo.

    Pewnie można, tylko pytanie - po co?
    W efekcie, po całej akcji, posiłki w szkole będą droższe i gorsze.

    --
    Yakhub

Podziel się

Poleć ten post znajomemu poleć

Wydrukuj ten post drukuj


Następne wpisy z tego wątku

Najnowsze wątki z tej grupy


Najnowsze wątki

Szukaj w grupach

Eksperci egospodarka.pl

1 1 1