eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

PracaGrupypl.praca.dyskusjenormy pracy - ile kucharek na 100 osóbRe: normy pracy - ile kucharek na 100 osób
  • Data: 2010-09-03 06:08:12
    Temat: Re: normy pracy - ile kucharek na 100 osób
    Od: "Krzysztof" <k...@a...pl> szukaj wiadomości tego autora
    [ pokaż wszystkie nagłówki ]


    Użytkownik "januszek" <j...@p...irc.pl> napisał

    > Tak, jest taniej ale tylko jesli tych posilkow jest powiedzmy 5 na raz i
    > gotowanie ogranicza sie do wrzucenia ich do mikrofali ;P

    Przy cateringu też nie gotuje się tylko 5 posiłów na raz.
    Do tego dodaj sobie koszt opakowania i koszt transportu. O tyle droższy
    jest catering od obiadów gotowanych w szkole.
    Bo cała reszta - produkty, robocizna, koszt energii etc. jest zazwyczaj
    porównywalna, albo nawet tańsza w przypadku szkoły.


    K.

Podziel się

Poleć ten post znajomemu poleć

Wydrukuj ten post drukuj


Następne wpisy z tego wątku

Najnowsze wątki z tej grupy


Najnowsze wątki

Szukaj w grupach

Eksperci egospodarka.pl

1 1 1