Znajdź oferty pracy
Dostępne oferty pracy:
-
POMOC KUCHENNA
12 ofert, 1 region ▼2024-06-12 Centralna Baza Ofert Pracy
obserwuj ofertę miejsce pracy: Mielec , Sanok , Stalowa Wola , Solina , Grębów , Rzeszów , Leżajsk , Dębica
oferta w kategorii: Turystyka / Hotelarstwo / Gastronomia / Katering
Numer oferty: StPr/24/5292 Obowiązki: Pomoc w przygotowywaniu dań, sosów, półproduktów, itp. Dbanie o czystość sprzętu kuchennego i pomieszczeń kuchennych. Wymagania:Wymagania konieczne: Umiejętności i uprawnienia: zdolność szybkiego uczen...
-
POKOJOWA
2 oferty, 1 region ▼2024-06-12 Centralna Baza Ofert Pracy
obserwuj ofertę miejsce pracy: Mielec
oferta w kategorii: Turystyka / Hotelarstwo / Gastronomia / Katering
Numer oferty: StPr/24/1556 Obowiązki: wykonywanie wszelkich czynności polegających na sprzątaniu i utrzymywaniu należytej czystości i porządku pokoi dziecięcych i innych pomieszczeń placówki wymiana pościeli, ręczników, przewietrzanie pomieszcz...
-
PRACOWNIK RESTAURACJI
2 oferty, 1 region ▼2024-06-09 Centralna Baza Ofert Pracy
obserwuj ofertę miejsce pracy: Kolbuszowa , Rzeszów
oferta w kategorii: Sprzedaż, Turystyka / Hotelarstwo / Gastronomia / Katering
Numer oferty: StPr/24/5239 Obowiązki: Obsługa gości przy kasie, kompletowanie i wydawanie zamówienia, przygotowywanie napoi i deserów, praca na obszarze kuchni tzn. smażenie produktów i przygotowanie zamówionych burgerów, dbanie o porządek zaró...
-
POKOJOWY/POKOJOWA
2024-05-22 Centralna Baza Ofert Pracy
obserwuj ofertę miejsce pracy: Rzeszów
oferta w kategorii: Turystyka / Hotelarstwo / Gastronomia / Katering
Numer oferty: StPr/24/2129 Obowiązki: Prace porządkowe oraz pomoc mieszkańcom w codziennym funkcjonowaniu Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: podstawowe Pozostałe wymagania: Oferta pracy skierowana jest do osób zarejestrowan...
-
INTENDENT
2024-05-17 Centralna Baza Ofert Pracy
obserwuj ofertę miejsce pracy: Mielec
oferta w kategorii: Turystyka / Hotelarstwo / Gastronomia / Katering
Numer oferty: StPr/24/0958 Obowiązki: Intendent Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne średnie zawodowe, gastronomiczne wyższe (w tym licencjat), kierunek: technologia żywności, dietetyka ...