Znajdź oferty pracy
Dostępne oferty pracy:
-
GOSPODARZ OBIEKTU (1/2 ETATU)
2024-11-21 Centralna Baza Ofert Pracy
obserwuj ofertę miejsce pracy: Lublin
oferta w kategorii: Turystyka / Hotelarstwo / Gastronomia / Katering
Numer oferty: StPr/24/2568 Obowiązki: -utrzymanie w należytym stanie dróg wewnętrznych i miejsc parkingowych na terenie obiektu - utrzymanie w należytym stanie terenów zielonych na terenie obiektu i terenie przyległym - wykonywanie czynności po...
-
POMOC KUCHENNA
5 ofert, 1 region ▼2024-11-21 Centralna Baza Ofert Pracy
obserwuj ofertę miejsce pracy: Lubycza Królewska , Nałęczów , Kazimierzówka , Zamość , Kazimierz Dolny
oferta w kategorii: Turystyka / Hotelarstwo / Gastronomia / Katering
Numer oferty: StPr/24/4517 Obowiązki: -przygotowywanie posiłków zgodnie z zamówieniami -dbanie o porządek na stanowisku pracy -przestrzeganie zasad bhp i haccp Wymagania:Wymagania konieczne: Umiejętności i uprawnienia: prawo jazdy katego...
-
KUCHARZ
4 oferty, 1 region ▼2024-11-21 Centralna Baza Ofert Pracy
obserwuj ofertę miejsce pracy: Lubycza Królewska , Sitaniec-Wolica , Bełżyce , Lublin
oferta w kategorii: Sprzedaż, Turystyka / Hotelarstwo / Gastronomia / Katering
Numer oferty: StPr/24/4537 Obowiązki: do uzgodnienia Wymagania:Wymagania konieczne: Umiejętności i uprawnienia: Orzeczenie lekarskie dla celów sanitarno – epidemiologicznych Wykształcenie: podstawowe Pozostałe wymagania: DOŚWI...
-
KELNER
5 ofert, 1 region ▼2024-11-20 Centralna Baza Ofert Pracy
obserwuj ofertę miejsce pracy: Kazimierz Dolny , Nałęczów , Zamość , Kazimierzówka
oferta w kategorii: Sprzedaż, Turystyka / Hotelarstwo / Gastronomia / Katering
Numer oferty: StPr/24/4294 Obowiązki: do uzgodnienia Wymagania:Wymagania konieczne: Języki: angielski, w mowie - A2 - niższy średnio zaawansowany, w piśmie - A2 - niższy średnio zaawansowany Wymagania pożądane: Wykształcenie: średnie z...
-
MENEDŻER
2024-11-07 Centralna Baza Ofert Pracy
obserwuj ofertę miejsce pracy: Zamość
oferta w kategorii: Turystyka / Hotelarstwo / Gastronomia / Katering
Numer oferty: StPr/24/2588 Obowiązki: Prowadzenie skutecznego marketingu restauracji. Motywacja pracowników do pracy, zdobywanie nowych klientów, organizowanie różnego rodzaju przyjęć. Wymagania:Wymagania konieczne: Umiejętności i uprawnienia...