Kto szuka:
Niro Sp. z o.o.
Stanowisko:
Szef kuchni
Lokalizacja:
Lubsko
lubuskie
Opis stanowiska podany przez pracodawcę:
Opis stanowiska
- kierowanie, nadzór i koordynacja pracy personelu kuchni (kucharzy i pomocy kuchennych)
- organizacja pracy i funkcjonowania kuchni
- tworzenie grafików personelu
- nadzór nad zachowaniem najwyższych standardów świadczonych usług
- optymalizacja kosztów przy zachowaniu wyznaczonych standardów
- przestrzeganie systemów HACCP i BHP oraz dbanie o utrzymanie porządku i czystości na kuchni
Wymagania stawiane pracownikowi:
Wymagania
- minimum 2-letnie doświadczenie w żywieniu zbiorowym na stanowisku szefa kuchni
- wykształcenie kierunkowe
- sprawność w zarządzaniu zespołem
- znajomość zasad żywienia zbiorowego
- znajomość przepisów, w tym HACCP
- umiejętność obsługi komputera (MS Office)
- prawo jazdy kat. B
- umiejętności organizacyjne i interpersonalne
- wysoka kultura osobista
- aktualna książeczka sanepidowska
Firma oferuje:
Oferujemy
- praca na umowę o pracę,
- na pełny etat,
- praca stacjonarna.
Kontakt do pracodawcy:
Kliknij tutaj, aby skontaktować się z pracodawcą lub wysłać swoje CV »