Znajdź oferty pracy
Praca szef kuchni
Szef kuchni (zwany także kuchmistrzem), to osoba, której głównym zadaniem jest organizacja i nadzorowanie pracy podległego mu personelu – tj. kucharzy i pomocników kucharzy. To właśnie szef kuchni ponosi odpowiedzialność za jakość oraz ilość wyprodukowanych potraw w miejscu, w którym pracuje, np. zakładzie gastronomicznym lub restauracji. Szef kuchni planuje codzienną produkcję kulinarną i ustala jej asortyment. Do jego obowiązków należy sporządzanie zapotrzebowania na surowce, ich właściwe przechowywanie i magazynowanie.
Dostępne oferty pracy:
-
Szef Kuchni ze znajomością j. niemieckiego
2025-04-15 Profis&Job
obserwuj ofertę miejsce pracy: Tirol
oferta w kategorii: Turystyka / Hotelarstwo / Gastronomia / Katering -
Szef kuchni
2025-04-13 Profis&Job
obserwuj ofertę miejsce pracy: Tirol
oferta w kategorii: Turystyka / Hotelarstwo / Gastronomia / Katering
Bezpłatne zakwaterowanie w pokoju jednoosobowym i bezpłatne wyżywienie. Praca 48 godzin tygodniowo. Wynagrodzenie od 2200 € netto do 3150 € w zależności od kwalifikacji i doświadczenia.
-
Szef kuchni
2 oferty, 1 region ▼2025-04-09 Niro Sp. z o.o.
obserwuj ofertę miejsce pracy: Lubsko
oferta w kategorii: Turystyka / Hotelarstwo / Gastronomia / Katering
Opis stanowiska Kierowanie pracą personelu kuchni. Organizacja pracy kuchni, w tym tworzenie grafików. Nadzorowanie standardów usług. Optymalizacja kosztów z zachowaniem standardów. Przestrzeganie zasad HACCP i BHP. Dbanie o czysto...
-
SZEF KUCHNI /SZOPA SIEMIANY/
2025-03-29 Centralna Baza Ofert Pracy
obserwuj ofertę miejsce pracy: Siemiany
oferta w kategorii: Ochrona osób i mienia
Numer oferty: StPr/25/0768 Obowiązki: Zarządzanie całym zespołem pracowniczym, odpowiedzialność za planowanie działań i bieżące zarzadzanie kuchnią. Wymagania:Wymagania konieczne: Umiejętności i uprawnienia: badania sanepidowskie Wykszta...
-
SZEF KUCHNI (KUCHMISTRZ)
2025-03-22 Centralna Baza Ofert Pracy
obserwuj ofertę miejsce pracy: Cedzyna
oferta w kategorii: Ochrona osób i mienia
Numer oferty: StPr/25/0767 Obowiązki: wg potrzeb Wymagania:Wymagania pożądane: Wykształcenie: średnie zawodowe, gastronomiczne Pozostałe wymagania: ZAKRES OBOWIĄZKÓW: tworzenie menu restauracji zgodnego z charakterem obiektu i sezonowo...