Kto szuka:
Centralna Baza Ofert Pracy
Stanowisko:
SPECJALISTA DS GASTRONOMII I PRODUKCJI
Lokalizacja:
Kołobrzeg
zachodniopomorskie
Opis stanowiska podany przez pracodawcę:
Numer oferty: StPr/24/0915
Obowiązki:
Organizuje pracę w dziale gastronomii, przyjmuje zlecenia gastronomiczne, przygotowuje grafiki dla pracowników, kontroluje jakość przygotowywanych potraw. Prowadzi rozliczenie miesięczne kosztowe i magazynowe restauracji. Praca w godz. 7-15
Wymagania:Wymagania konieczne:
Wykształcenie:
- średnie zawodowe, gastronomiczne
Zawód:
- Pozostali kierownicy w gastronomii (wymagany staż - lata: 5)
Pozostałe wymagania:
- Wykształcenie średnie lub wyższe gastronomiczne lub hotelarskie, min. 5 lat doświadczenia, umiejętność kierowania zespołem pracowników, mile widziane uprawnienia instruktora praktycznej nauki zawodu.
Miejsce pracy: Łopuskiego 13, 78-100 Kołobrzeg, powiat: kołobrzeski, woj: zachodniopomorskie
Rodzaj umowy: Umowa o pracę na czas określony
Wymagane dokumenty: cv
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Kliknij przycisk Aplikuj, aby poznać szczegóły oferty
Kontakt do pracodawcy:
Kliknij tutaj, aby skontaktować się z pracodawcą lub wysłać swoje CV »