eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

PracaGrupypl.praca.oferowanaSzef Kuchni / KatowiceSzef Kuchni / Katowice
  • Path: news-archive.icm.edu.pl!news.gazeta.pl!moderators!proteus
    From: "L.Grant Doradcy Zawodowi" <p...@l...com>
    Newsgroups: pl.praca.oferowana
    Subject: Szef Kuchni / Katowice
    Date: Thu, 15 Sep 2005 16:33:52 +0200 (CEST)
    Organization: Pro Futuro
    Lines: 48
    Approved: p...@b...bofh.org.pl
    Message-ID: <dg63kv$371$2@opal.futuro.pl>
    NNTP-Posting-Host: hell.pl
    Mime-Version: 1.0
    Content-Type: text/plain; charset=ISO-8859-2; format=flowed
    Content-Transfer-Encoding: 8bit
    X-Trace: inews.gazeta.pl 1126794832 28132 149.156.96.35 (15 Sep 2005 14:33:52 GMT)
    X-Complaints-To: u...@a...pl
    NNTP-Posting-Date: Thu, 15 Sep 2005 14:33:52 +0000 (UTC)
    Envelope-to: p...@h...pl
    Content-Length: 1925
    Status: O
    X-Original-X-Complaints-To: u...@f...pl
    X-Original-X-Trace: opal.futuro.pl 1126601183 3297 62.233.185.26 (13 Sep 2005
    08:46:23 GMT)
    X-User: <superjuzer>
    X-Original-User-Agent: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; PL; rv:1.7.2)
    Gecko/20040803
    X-Original-NNTP-Posting-Date: Tue, 13 Sep 2005 08:46:23 +0000 (UTC)
    X-Moder-Tool: modArc v2.0, last rev. 2003.11.28
    X-Original-NNTP-Posting-Host: 62.233.185.26
    X-Original-X-Accept-Language: pl, en-us, en
    X-FAQ: http://www.usenet.pl/opisy/pl.praca.oferowana.FAQ
    X-Moderator: Wojciech Bancer <ppo#hell.pl>
    X-Original-Date: Tue, 13 Sep 2005 10:46:26 +0200
    Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.praca.oferowana:53501
    [ ukryj nagłówki ]

    Naszym klientem są właściciele nowopowstającej ekskluzywnej restauracji
    w Katowicach. W chwili obecnej poszukujemy kandydatów na następujące
    stanowiska.

    Szef Kuchni nr ref.: 40/09/2005

    Najważniejsze zadania na tym stanowisku to:
    - Przygotowywanie potraw w standardzie przyjętym przez restaurację;
    - Zapewnienie najwyższej jakość w sensie kulinarnym oraz estetycznym
    przygotowywanych potraw;
    - Utrzymywanie dyscypliny wśród pracowników kuchni, zarządzanie
    bieżącą pracą oraz odpowiedni podział obowiązków, planowanie i
    organizacja pracy w kuchni;
    - Zapewnienie najwyższego poziomu higieny we wszystkich
    pomieszczeniach kuchennych;
    - Zapewnienie zgodności wszystkich operacji z normami HAACP,
    sporządzanie dokumentacji wymaganej tymi normami;
    - Weryfikacja dostaw pod kątem ich jakości, świeżości oraz zgodności
    z wytycznymi składanymi przy zamówieniach; planowanie dostaw oraz
    kontrola zapasów;

    Wymagania:
    - Co najmniej 5 letnie doświadczenie w pracy w kuchni dużej jednostki
    gastronomicznej o wysokim standardzie pracy;
    - Co najmniej 2-letnie doświadczenie w zarządzaniu personelem kuchennym;
    - Wysokie zdolności kulinarne oraz duża wiedza dotycząca
    przygotowywania potraw, zastosowania odpowiednich składników, łączenia i
    kompozycji potraw;
    - Zmysły estetyczny;
    - Bardzo dobra organizacja pracy, umiejętność podejmowania decyzji
    oraz utrzymywania dyscypliny pracy;
    - Uczciwość, lojalność oraz duże zaangażowanie w wykonywaną pracę.


    W zamian za profesjonalne wykonywanie swoich obowiązków firma oferuje:
    - umowę o pracę
    - możliwość pracy w firmie promującej najwyższe standardy obsługi klienta
    - atrakcyjne wynagrodzenie

    Wszystkich zainteresowanych prosimy o nadsyłanie cv i listu
    motywacyjnego z zaznaczeniem numeru referencyjnego na adres
    elektroniczny lub pocztowy:

    L.GRANT Doradcy Zawodowi
    ul. Mickiewicza 29
    40-085 Katowice
    e-mail: p...@l...com
    www.lgrant.com

Podziel się

Poleć ten post znajomemu poleć

Wydrukuj ten post drukuj

Najnowsze wątki z tej grupy


Najnowsze wątki

Szukaj w grupach

Eksperci egospodarka.pl

1 1 1