eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

PracaGrupypl.praca.dyskusjePraca w McDonald ?Re: Praca w McDonald ?
  • Path: news-archive.icm.edu.pl!news.gazeta.pl!newsfeed.pionier.net.pl!news.astercity.n
    et!news.aster.pl!not-for-mail
    From: "Ope" <antispam@>
    Newsgroups: pl.praca.dyskusje
    References: <gengne$1kqn$1@omega.artcom.pl> <geomcp$sci$1@inews.gazeta.pl>
    Subject: Re: Praca w McDonald ?
    Date: Sun, 16 Nov 2008 12:40:51 +0100
    X-Priority: 3
    X-MSMail-Priority: Normal
    X-Newsreader: Microsoft Outlook Express 6.00.3790.3959
    X-RFC2646: Format=Flowed; Response
    X-MimeOLE: Produced By Microsoft MimeOLE V6.00.3790.4325
    Lines: 26
    Message-ID: <492006c8$0$29415$f69f905@mamut2.aster.pl>
    NNTP-Posting-Date: 16 Nov 2008 11:40:56 GMT
    NNTP-Posting-Host: 85.222.23.162
    X-Trace: 1226835656 mamut2.aster.pl 29415 85.222.23.162:4583
    Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.praca.dyskusje:225327
    [ ukryj nagłówki ]

    "Maverick" <k...@N...pl> wrote in message
    news:geomcp$sci$1@inews.gazeta.pl...
    >
    > McDonaldy przyjmuja ludzi na okraglo - bo jest to bardzo ciezka praca,
    > wielu odchodzi, a wiec wielu musi przyjsc - do tego w Mc dorabia sobie
    > wielu studentow. Przyjmuja na tak dlugo jak dlugo wytrzymasz (na pewno na
    > poczatku bedzie jakis okres probny, ale to tylko jakbys byl zupelnie
    > nieporadny , to Ci go nie przedluza). W Mc jest zasada ze robisz
    > wszystko - np dzis 2 godziny sprzatasz, potem stajesz na kasie, a potem
    > jeszcze robisz bugery przez 3 godziny - ogolnie kazdy pracownik musi
    > wszystko umiec. Potem mozesz awansowac (ogolnie to awans = inny
    > fartuszek - ale juz nie pamietam co ktory oznacza) - kierownik juz tylko
    > pilnuje kas, ew sam staje na kasie - chociaz jesli trzeba to musi robic
    > wszystko - taka polityka firmy.
    >
    Dokladnie tak jak piszesz. Co wiecej, jak jest duzy zapierdol to przerywasz
    mycie podlogi, odkladasz na bok mopa, szybciutko stajesz przy kanapkach,
    przyrzadzasz 10 big macow, po czym wracasz do mopa. Jak polerujesz akurat
    obok frytek i widzisz, ze sa gotowe, to je wyciagasz z oleju, sypiesz na
    stolik, nakladasz kilka porcji do torebek, po czym mopujesz dalej. Aha, jak
    nie ma kolejki czekajacych klientow, to moze zdazysz pomiedzy tymi
    czynnosciami umyc rece ;)

    pozdr


Podziel się

Poleć ten post znajomemu poleć

Wydrukuj ten post drukuj


Następne wpisy z tego wątku

Najnowsze wątki z tej grupy


Najnowsze wątki

Szukaj w grupach

Eksperci egospodarka.pl

1 1 1