eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

PracaGrupypl.praca.oferowanaRacibórz / Mistrz KucharskiRacibórz / Mistrz Kucharski
  • Path: news-archive.icm.edu.pl!news.rmf.pl!news.ipartners.pl!news.man.poznan.pl!pwr.wr
    oc.pl!panorama.wcss.wroc.pl!ict.pwr.wroc.pl!moderators!not-for-mail
    From: "Stayline Polska" <c...@s...pl>
    Newsgroups: pl.praca.oferowana
    Subject: Racibórz / Mistrz Kucharski
    Followup-To: poster
    Date: Wed, 22 Jan 2003 16:36:31 +0200 (CEST)
    Organization: tp.internet - http://www.tpi.pl/
    Lines: 61
    Approved: r...@p...com.pl
    Message-ID: <b0ls64$47l$1@news.tpi.pl>
    NNTP-Posting-Host: net2-3.telkab.pl
    Return-Path: <m...@s...atcom.net.pl>
    Delivered-To: r...@p...com.pl
    X-Path: not-for-mail
    X-Newsgroups: pl.praca.oferowana
    X-Post-Date: Wed, 22 Jan 2003 11:34:54 +0100
    X-Newsreader: Microsoft Outlook Express 5.50.4522.1200
    X-MSMail-Priority: Normal
    X-Priority: 3
    X-MimeOLE: Produced By Microsoft MimeOLE V5.50.4522.1200
    X-Virus-Scanned: AMaViS with mks_vir
    X-Virus-Scanned: AMaViS with mks_vir
    X-Status:
    X-UID: 6
    X-Moderator: Roman Kubik <r...@p...com.pl>
    X-ModerTool: Zy-moder, perl script v0.31+1 1999.01.01 +2001.06.21 [RQ]
    Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.praca.oferowana:32116
    [ ukryj nagłówki ]

    Hotel POLONIA
    Polska

    Hotel POLONIA w Raciborzu jest jednym z najstarszych hoteli w Polsce, działa
    nieprzerwanie od 1850 roku. Od końca stycznia 2002 uruchamiamy restuarację,
    która po grutownych zmianach i z nowym personelem, ma być niecodzienna, inna
    i warta zapamiętania, podobnie jak hotel. Specyfika hotelowej gastronomii
    nakazuje prowadzenie kuchni tradycyjnej, klasycznej, akceptowalnej przez
    gości z całego świata, ale nie może to być nudna, międzynarodowa sztampa.

    Założony: 1850 Okres działania: Całoroczne
    Kategoria: Hotel Rozmieszczenie: W centrum miasta
    Liczba pokoi: 23 Liczba miejsc.: 45
    Liczba pracowników.: 19 Standard: ***

    Pelna licencja

    Poszukujemy:
    Mistrz Kucharski

    Wcześnie: 01.03.2003
    Warunki zatrudnienia:: Pełny wymiar pracy

    Warunki zatrudnienia
    Mężczyzna 20-30 lat
    Doświadczenie zawodowe:: Co najmniej 1 rok
    Doświadczenie Zawodowe, Prawo jazdy, Służba wojskowa, Własny samochód,
    Zawodowe wykształcenie

    Znajomść języków
    Mówiony: Polski
    Pisany: Polski



    Koncepcja nowej restauracji zakłada łącznie około 20 dań w podstawowych
    grupach, które będą zasadniczo niezmienne oraz często pojawiające się
    wkładki sezonowe i tematyczne. Potrawy będą przygotowywane na bieżąco i
    głównie dla gości hotelowych, stąd przy swojej oryginalności muszą być
    powtarzalne, a nie powinny być ani zbyt wyszukane, ani udziwnione i
    wykorzystywać łatwo osiągalne, świeże produkty. Ponadto będzie lekka karta
    typowo obiadowa skierowana do lokalnych firm. Prosimy o zaproponowanie kilku
    kompletnych dań w podstawowych grupach standardowego menu. Na początek
    kuchnia zostanie wyposażona w grille kontaktowe i frytownice oraz
    konwencjonalne piekarniki.

    Zgłaszające się osoby będą posiadać konieczną edukację i zawodową praktykę,
    doświadczenie w hotelu i restauracji..

    STAYLINE POLSKA
    www.stayline.pl
    ====================================================
    =========
    ŚWIATOWE CENTRUM KARIERY W SEKTORZE HORECA
    HOTEL RESTAURACJA CATERING
    Polska * Wielka Brytania * Norwegia * Szwecja * Dania *
    Francja
    Argentyna * Hiszpania * Szwajcaria * Niemcy * Czechy *
    Austria
    ====================================================
    =========


Podziel się

Poleć ten post znajomemu poleć

Wydrukuj ten post drukuj

Najnowsze wątki z tej grupy


Najnowsze wątki

Szukaj w grupach

Eksperci egospodarka.pl

1 1 1