eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

PracaGrupypl.praca.oferowanaRacibórz / Mistrz KucharskiRacibórz / Mistrz Kucharski
  • Data: 2003-01-22 14:36:31
    Temat: Racibórz / Mistrz Kucharski
    Od: "Stayline Polska" <c...@s...pl> szukaj wiadomości tego autora
    [ pokaż wszystkie nagłówki ]

    Hotel POLONIA
    Polska

    Hotel POLONIA w Raciborzu jest jednym z najstarszych hoteli w Polsce, działa
    nieprzerwanie od 1850 roku. Od końca stycznia 2002 uruchamiamy restuarację,
    która po grutownych zmianach i z nowym personelem, ma być niecodzienna, inna
    i warta zapamiętania, podobnie jak hotel. Specyfika hotelowej gastronomii
    nakazuje prowadzenie kuchni tradycyjnej, klasycznej, akceptowalnej przez
    gości z całego świata, ale nie może to być nudna, międzynarodowa sztampa.

    Założony: 1850 Okres działania: Całoroczne
    Kategoria: Hotel Rozmieszczenie: W centrum miasta
    Liczba pokoi: 23 Liczba miejsc.: 45
    Liczba pracowników.: 19 Standard: ***

    Pelna licencja

    Poszukujemy:
    Mistrz Kucharski

    Wcześnie: 01.03.2003
    Warunki zatrudnienia:: Pełny wymiar pracy

    Warunki zatrudnienia
    Mężczyzna 20-30 lat
    Doświadczenie zawodowe:: Co najmniej 1 rok
    Doświadczenie Zawodowe, Prawo jazdy, Służba wojskowa, Własny samochód,
    Zawodowe wykształcenie

    Znajomść języków
    Mówiony: Polski
    Pisany: Polski



    Koncepcja nowej restauracji zakłada łącznie około 20 dań w podstawowych
    grupach, które będą zasadniczo niezmienne oraz często pojawiające się
    wkładki sezonowe i tematyczne. Potrawy będą przygotowywane na bieżąco i
    głównie dla gości hotelowych, stąd przy swojej oryginalności muszą być
    powtarzalne, a nie powinny być ani zbyt wyszukane, ani udziwnione i
    wykorzystywać łatwo osiągalne, świeże produkty. Ponadto będzie lekka karta
    typowo obiadowa skierowana do lokalnych firm. Prosimy o zaproponowanie kilku
    kompletnych dań w podstawowych grupach standardowego menu. Na początek
    kuchnia zostanie wyposażona w grille kontaktowe i frytownice oraz
    konwencjonalne piekarniki.

    Zgłaszające się osoby będą posiadać konieczną edukację i zawodową praktykę,
    doświadczenie w hotelu i restauracji..

    STAYLINE POLSKA
    www.stayline.pl
    ====================================================
    =========
    ŚWIATOWE CENTRUM KARIERY W SEKTORZE HORECA
    HOTEL RESTAURACJA CATERING
    Polska * Wielka Brytania * Norwegia * Szwecja * Dania *
    Francja
    Argentyna * Hiszpania * Szwajcaria * Niemcy * Czechy *
    Austria
    ====================================================
    =========


Podziel się

Poleć ten post znajomemu poleć

Wydrukuj ten post drukuj

Najnowsze wątki z tej grupy


Najnowsze wątki

Szukaj w grupach

Eksperci egospodarka.pl

1 1 1