eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

PracaOferty pracy KołbaskowoKierownik Restauracji/ żywienie zbiorowe w Kołbaskowie

Kto szuka:

Dussmann Polska Sp. z o.o.

Stanowisko:

Kierownik Restauracji/ żywienie zbiorowe w Kołbaskowie

Lokalizacja:

Kołbaskowo

zachodniopomorskie

Opis stanowiska podany przez pracodawcę:

Dołącz do zespołu Dussmann! Już od ponad 60 lat prężnie działamy w usługach Facility Management i Food Services. Jesteśmy częścią międzynarodowej spółki – Grupy Dussmann.

Nasze wartości to: uczciwość, świadomość ekologiczna, pasja, odpowiedzialność społeczna i rzetelność. Dbamy o ludzi i miejsca, w których żyją i pracują - aby ich życie stawało się przyjemniejsze i łatwiejsze.

Zamierzamy zatrudnić: Kierownika Restauracji Pracowniczej

Kołbaskowo k/ Szczecina

Oferujemy:

·         Konkurencyjne warunki zatrudnienia (podstawa, dodatek funkcyjny, system premiowy)

·         Pracę od poniedziałku do piątku- WOLNE WEEKENDY

·         Stabilne zatrudnienie w oparciu o umowę o pracę, w międzynarodowej organizacji

·         Benefity pozapłacowe (możliwość przystąpienia do ub. grupowego, prywatna opieka medyczna, pakiet sportowy)

·         Niezbędne narzędzia, dobrą atmosferę pracy oraz wsparcie Naszego Zespołu

·         Możliwość rozwoju w strukturach organizacji

·         Profesjonalne szkolenia

Oczekujemy:

·         Doświadczenia w pracy na stanowisku kierowniczym w gastronomii (preferowane: gastronomia zamknięta)

·         Wykształcenia minimum średniego

·         Znajomość zagadnień HACCP, oraz prawa pracy

·         Dobrej znajomości MS Office

·         Kompetencji liderskich i cech przywódczych

·         Dobrej organizacja pracy

·         Silnej motywacji wewnętrznej i nastawienia na realizację celów

Zadania:

ü  Samodzielne prowadzenie restauracji pracowniczej, zgodnie z wytycznymi umowy z klientem. 

ü  Zarządzanie pracą podległego Zespołu; kontrola czasu pracy, rekrutacja.

ü  Nadzór i kierowanie strefą produkcji oraz obsługą Klienta.

ü  Kontrola i zarządzanie kosztami obiektu, prowadzenie rozliczeń, kontrola dostaw i stanów magazynowych.

ü  Aktywne dążenie do podniesienia rentowności kontraktu.

ü  Raportowanie wyników do przełożonych.

ü  Utrzymywanie dobrych relacji z Klientem.

ü  Współpraca z Szefem Kuchni w celu dostarczenia wysokiej jakości usług.

 Osoby zainteresowane naszą ofertą pracy prosimy o przesłanie swoich dokumentów aplikacyjnych za pośrednictwem formularza rekrutacyjnego APLIKUJ

Kontakt do pracodawcy:

Kliknij tutaj, aby skontaktować się z pracodawcą lub wysłać swoje CV »




Oferta pochodzi z serwisu
oferty pracy infopraca

Szukasz pracownika?
Opublikuj ofertę na eGospodarka.pl

sprawdź szczegóły

data publikacji: 2024-11-30

do końca oferty: 18 dni

pracodawca: Dussmann Polska Sp. z o.o.

branże: Turystyka / Hotelarstwo / Gastronomia / Katering

aplikuj

Sprawdź oferty na podobne stanowiska

Praca - wiadomości i porady

Jeżeli z jakichś powodów nie jesteśmy w stanie samodzielnie załatwić spraw w Zakładzie Ubezpieczeń Społecznych, możemy udzielić pełnomocnictwa innej osobie. Kogo możemy upoważnić do reprezentowania nas? Jak to zrobić? Jakich spraw ...

Główny Urząd Statystyczny poinformował w swoim komunikacie, że w IV kwartale 2023 roku przeciętne wynagrodzenie wyniosło 7540,36 zł, a w całym 2023 roku - 7155,48 zł.

Jeszcze do niedawna studentom i absolwentom stawiającym pierwsze kroki na rynku pracy pracodawcy oferowali często możliwość odbycia stażu. Haczyk tkwił w tym, że za te ostatnie dość niechętnie płacono. Najnowsze doniesienia Grupy Progres ...

Artykuł stanowi podsumowanie wyników Kompleksowego raportu płacowego wiosna/lato 2024. W badaniu wzięło udział 979 firm. Większość stanowiły firmy produkcyjne (57%). Najwięcej firm prowadziło swoją działalność na terenie województwa ...

Pracodawca powinien zgłosić pracownika do ubezpieczeń społecznych i ubezpieczenia zdrowotnego w ciągu 7 dni od nawiązania stosunku pracy. Jeśli pracownik ma wątpliwości czy pracodawca dokonał zgłoszenia, sam może to sprawdzić na ...