Kto szuka:
Dussmann Polska Sp.z o.o.
Stanowisko:
Kierownik Restauracji Pracowniczej
Lokalizacja:
Kołbaskowo, k/ Szczecina
zachodniopomorskie
Opis stanowiska podany przez pracodawcę:
- Konkurencyjne warunki zatrudnienia (podstawa, dodatek funkcyjny, system premiowy)
- Pracę od poniedziałku do piątku- WOLNE WEEKENDY
- Stabilne zatrudnienie w oparciu o umowę o pracę, w międzynarodowej organizacji
- Benefity pozapłacowe (możliwość przystąpienia do ub. grupowego, prywatna opieka medyczna, pakiet sportowy)
- Niezbędne narzędzia, dobrą atmosferę pracy oraz wsparcie Naszego Zespołu
- Możliwość rozwoju w strukturach organizacji
- Profesjonalne szkolenia
Wymagania stawiane pracownikowi:
- Doświadczenia w pracy na stanowisku kierowniczym w gastronomii (preferowane: gastronomia zamknięta)
- Wykształcenia minimum średniego
- Znajomość zagadnień HACCP, oraz prawa pracy
- Dobrej znajomości MS Office
- Kompetencji liderskich i cech przywódczych
- Dobrej organizacja pracy
- Silnej motywacji wewnętrznej i nastawienia na realizację celów
Firma oferuje:
- Samodzielne prowadzenie restauracji pracowniczej, zgodnie z wytycznymi umowy z klientem.
- Zarządzanie pracą podległego Zespołu; kontrola czasu pracy, rekrutacja.
- Nadzór i kierowanie strefą produkcji oraz obsługą Klienta.
- Kontrola i zarządzanie kosztami obiektu, prowadzenie rozliczeń, kontrola dostaw i stanów magazynowych.
- Aktywne dążenie do podniesienia rentowności kontraktu.
- Raportowanie wyników do przełożonych.
- Utrzymywanie dobrych relacji z Klientem.
- Współpraca z Szefem Kuchni w celu dostarczenia wysokiej jakości usług.
Kontakt do pracodawcy:
Kliknij tutaj, aby skontaktować się z pracodawcą lub wysłać swoje CV »