Znajdź oferty pracy
Dostępne oferty pracy:
-
Kucharz / Kucharka
2 oferty, 2 regiony ▼2025-04-18 Dussmann Polska Sp.z o.o.
obserwuj ofertę miejsce pracy: Święte (pow. średzki , gm. Środa Śląska) , Głuchów (pow. łódzki wschodni , gm. Tuszyn)
oferta w kategorii: Turystyka / Hotelarstwo / Gastronomia / Katering
To oferujemy: Praca od poniedziałku do piątku. Darmowy obiad, darmowe napoje. Wynagrodzenie adekwatne do umiejętności i doświadczenia. Możliwość zakupu obiadów na wynos z rabatem pracowniczym. Przyjazną atmosferę i komfortowe warunk...
-
Kucharz/kucharka
2025-04-17 Dussmann Polska Sp. z o.o.
obserwuj ofertę miejsce pracy: Biskupice Podgórne
oferta w kategorii: Inne / Pozostałe
Dołącz do zespołu Dussmann! Już od ponad 60 lat prężnie działamy w usługach Facility Management i Food Services. Jesteśmy częścią międzynarodowej spółki – Grupy Dussmann. Nasze wartości to: uczciwość, świadomość ekologiczna, pasja, odpowiedzialn...
-
Kucharz/kucharka miejscowość Święte
2025-04-17 Dussmann Polska Sp. z o.o.
obserwuj ofertę miejsce pracy: Święte
oferta w kategorii: Inne / Pozostałe
Dołącz do zespołu Dussmann! Już od ponad 60 lat prężnie działamy w usługach Facility Management i Food Services. Jesteśmy częścią międzynarodowej spółki – Grupy Dussmann. Nasze wartości to: uczciwość, świadomość ekologiczna, pasja, odpowiedzialn...
-
Kucharz/kucharka Święte
2025-04-16 Dussmann Polska Sp. z o.o.
obserwuj ofertę miejsce pracy: Święte
oferta w kategorii: Inne / Pozostałe
Dołącz do zespołu Dussmann! Już od ponad 60 lat prężnie działamy w usługach Facility Management i Food Services. Jesteśmy częścią międzynarodowej spółki – Grupy Dussmann. Nasze wartości to: uczciwość, świadomość ekologiczna, pasja, odpowiedzialn...
-
KUCHARZ
2025-04-16 Hotel SPA Dr Irena Eris Polanica Zdrój
obserwuj ofertę miejsce pracy: Polanica-Zdrój
oferta w kategorii: Turystyka / Hotelarstwo / Gastronomia / Katering
ZATRUDNIONA OSOBA BĘDZIE ODPOWIEDZIALNA ZA: przygotowanie potraw zgodnie z przyjętymi standardami, zapewnienie najwyższej jakości produktów i usług, estetykę potraw, prowadzenie racjonalnej gospodarki surowcowej, utrzymanie porządku w ...