Znajdź oferty pracy
Dostępne oferty pracy:
-
Kucharz hotelowy / Kucharka hotelowa
2 oferty, 2 regiony ▼2025-02-12 Klient portalu Praca.pl
obserwuj ofertę miejsce pracy: Warszawa , Poznań
oferta w kategorii: Turystyka / Hotelarstwo / Gastronomia / Katering
Opis stanowiska Przygotowywanie smacznych i estetycznych dań zgodnie z menu hotelowym, Dbanie o najwyższe standardy jakości i higieny (znajomość zasad HACCP będzie dodatkowym atutem), Współpraca z zespołem kuchennym w celu zapewnienia ...
-
Kucharz śniadaniowy
2025-02-12 City Park Poznań
obserwuj ofertę miejsce pracy: Poznań
oferta w kategorii: Turystyka / Hotelarstwo / Gastronomia / Katering
Jeśli jesteś uśmiechniętą, pracowitą i zaangażowaną osobą przyjdź do nas, poznaj nasz Zespół i zostań na dłużej!
-
Kucharz
3 oferty, 2 regiony ▼2025-02-12 Klient portalu Praca.pl
obserwuj ofertę miejsce pracy: Poznań , Głuchów (pow. łódzki wschodni , gm. Tuszyn)
oferta w kategorii: Turystyka / Hotelarstwo / Gastronomia / Katering
Opis stanowiska Tworzenie i kontrola kosztów menu odpowiedniego dla pracowników. Gotowanie zgodnie ze standardami firmy i dbałość o jakość potraw. Zarządzanie zamówieniami, magazynem, kosztami produktów i dokumentami dostaw. Współpra...
-
Kucharz a'la carte
2025-02-11 City 88 Sp. z o.o.
obserwuj ofertę miejsce pracy: Poznań
oferta w kategorii: Turystyka / Hotelarstwo / Gastronomia / Katering
Samodzielne gotowanie Przygotowywanie potraw zgodnie ze standardami Restauracji Stosowanie systemu HACCP Praca na recepturach Kreatywność Dbałość o wysoki standard obsługi gości
-
Kucharz (K/M)
2025-02-10 Novotel & Ibis Poznań Centrum
obserwuj ofertę miejsce pracy: Poznań
oferta w kategorii: Turystyka / Hotelarstwo / Gastronomia / Katering
zmiana popołudniowa Twoja misja W swojej pracy połączysz zaangażowanie, umiejętność współpracy oraz swoje doświadczenie, aby goście mogli cieszyć się znakomitymi smakami, które dodadzą ich pobytowi kulinarnych wrażeń!
-
Kucharz (K/M)
2025-02-10 Novotel Warszawa Centrum
obserwuj ofertę miejsce pracy: Warszawa
oferta w kategorii: Turystyka / Hotelarstwo / Gastronomia / Katering
Twoja misja W swojej pracy połączysz zaangażowanie, umiejętność współpracy oraz swoje doświadczenie, aby goście mogli cieszyć się znakomitymi smakami, które dodadzą ich pobytowi kulinarnych wrażeń!
-
Kucharz/Kucharka (również z orzeczeniem)
2025-02-07 ManpowerGroup
obserwuj ofertę miejsce pracy: Pabianice
oferta w kategorii: Turystyka / Hotelarstwo / Gastronomia / Katering
Miejsca pracy przystosowane dla osób z niektórymi typami niepełnosprawności. Zadania: Praca w stołówce pracowniczej, która będzie polegała na przygotowywaniu posiłków i dań Przywiązywanie uwagi do sporządzania smacznych i estetycznyc...
-
Kucharz
3 oferty, 2 regiony ▼2025-02-07 KMM GASTRONOMIA SP. Z O.O.
obserwuj ofertę miejsce pracy: Opole , Swadzim
oferta w kategorii: Turystyka / Hotelarstwo / Gastronomia / Katering
Obowiązki: Przygotowywanie różnorodnych dań z uwzględnieniem potrzeb pracowników, Zachowanie standardów higieny i bezpieczeństwa żywności, Współpraca z personelem stołówki dla efektywnej obsługi.
-
Młodszy Kucharz / Kucharka
2025-02-05 Dussmann Polska Sp.z o.o.
obserwuj ofertę miejsce pracy: Głuchów (pow. łódzki wschodni , gm. Tuszyn)
oferta w kategorii: Turystyka / Hotelarstwo / Gastronomia / Katering
Oferujemy: Dobrą, stabilną prace. Godziny pracy 6-14 / 14-22. Umowa o pracę na początek na okres próbny z możliwością przedłużenia. Darmowy obiad, darmowe napoje. Dodatki, benefity: pakiet medyczny, karta sportowa, ubezpieczenie gru...
-
Kucharz do stołówki pracowniczej
2025-02-03 Klient portalu Praca.pl
obserwuj ofertę miejsce pracy: Pabianice
oferta w kategorii: Turystyka / Hotelarstwo / Gastronomia / Katering
Opis stanowiska Przygotowywanie posiłków i komponowanie dań zgodnie z ustalonym menu. Dbałość o jakość i estetykę serwowanych potraw. Utrzymanie porządku na stanowisku pracy zgodnie z przepisami sanitarnymi.
-
Kucharz zbiorowego żywienia
2025-02-01 KMM Gastronomia sp. z o.o.
obserwuj ofertę miejsce pracy: Opole
oferta w kategorii: Turystyka / Hotelarstwo / Gastronomia / Katering
OBOWIĄZKI: Przygotowywanie i gotowanie dań zgodnie z recepturami; Przestrzeganie standardów higieny i bezpieczeństwa żywności; Współpraca z personelem stołówki w celu efektywnej obsługi klientów.