Kto szuka:
Dussmann Polska Sp.z o.o.
Stanowisko:
Asystent / Asystentka Kierownika Restauracji Pracowniczej
Lokalizacja:
Poznań
wielkopolskie
Opis stanowiska podany przez pracodawcę:
- Atrakcyjne wynagrodzenie w oparciu o Umowę o Pracę.
- Stabilne zatrudnienie w międzynarodowej organizacji.
- Benefity pozapłacowe (możliwość przystąpienia do ub. grupowego, prywatna opieka medyczna, karta Mulltisport).
- Pracę w systemie równoważnym od poniedziałku do soboty (9:00 – 17:00).
- Niezbędne narzędzia pracy, dobrą atmosferę oraz wsparcie Naszego Zespołu.
- Profesjonalne szkolenia.
Wymagania stawiane pracownikowi:
- Doświadczenia na podobnym stanowisku w gastronomii (preferowana gastronomia zamknięta).
- Wykształcenia minimum średniego.
- Znajomość zagadnień HACCP.
- Dobrej znajomości MS Office.
- Aktualnych badań sanitarno-epidemiologicznych.
Firma oferuje:
- Nadzór nad wydawaniem posiłków.
- Kontrola dokumentów od dostawców, prowadzenie rozliczeń, kontrola dostaw i stanów magazynowych i składanie zamówień.
- Zarządzanie podległym personelem i tworzenie grafików obecności.
- Utrzymywanie dobrych relacji z klientem.
- Współpraca z Szefem Kuchni w celu dostarczenia wysokiej jakości usług.
- Utrzymanie w czystości miejsca pracy (w tym zmywanie naczyń i sprzętów kuchennych)
- Przygotowywanie kanapek, sałatek i deserów.
Kontakt do pracodawcy:
Kliknij tutaj, aby skontaktować się z pracodawcą lub wysłać swoje CV »