Kto szuka:
Nowel Sp. z o.o.
Stanowisko:
Manager Lokalu Gastronomicznego (bisto+deli)
Lokalizacja:
Warszawa
mazowieckie
Opis stanowiska podany przez pracodawcę:
Twoje obowiązki:
- dbanie o dobry wizerunek, miłą atmosferę oraz relacje z Gośćmi
- zarządzanie zespołem- planowanie, prowadzenie i kontrolowanie zmian zgodnie z najwyższymi standardami jakości obsługi klienta
- budowanie i motywowanie podległego zespołu do działania
- zarządzanie restauracją
- zarządzanie budżetem
- odpowiedzialność za realizację wyznaczonych KPI
- nadzorowanie stanu technicznego i higieny lokalu oraz dbanie o jego wygląd
- monitorowanie rynku gastronomicznego oraz działań konkurencji
- wsparcie w działaniach prowadzących do realizacji założonych celów budżetowych
- współpraca z kontrahentami
Wymagania stawiane pracownikowi:
Nasze wymagania:
- min. 3 letnim doświadczenie w gastronomi na stanowisku Kierownik Restauracji
- doświadczeniem w zarządzaniu zespołem min. 15 osobowym
- dobra organizacja własnej pracy, proaktywność i kreatywność
- dobra prezencja i wysokie kompetencje interpersonalne
- praktyczna znajomość zagadnień ekonomicznych, marketingowych w obszarze dot. prowadzenia restauracji
- umiejętność analizowania danych (przychody v koszty) i podejmowania kroków zaradczych
- znajomością języka angielskiego min. w stopniu komunikatywnym
- zaangażowanie i dyspozycyjność
Oferujemy:
- zatrudnienie w stabilnej firmie z długą tradycją w branży produkcyjnej
- zatrudnienie w oparciu o uzgodniony kontrakt
- atrakcyjne wynagrodzenie uzależnione od posiadanych kompetencji
- możliwość skorzystania z ubezpieczenia na życie
Kontakt do pracodawcy:
Kliknij tutaj, aby skontaktować się z pracodawcą lub wysłać swoje CV »