Znajdź oferty pracy
Znaleziono 5 ofert pracy spełniających twoje zapytanie:
stanowisko: kucharzwojewództwo: pomorskie
gdzie: g
Uwaga: słowa, wpisane w wyszukiwarce są za krótkie! Wyszukać można jedynie słowa z przynajmniej dwoma literami.
Dostępne oferty pracy:
-
Kucharz/Kucharka
2 oferty, 1 region ▼2025-04-22 InterKadra Sp. z o.o.
obserwuj ofertę miejsce pracy: Bojano , Gdynia
oferta w kategorii: Turystyka / Hotelarstwo / Gastronomia / Katering
Do Twoich obowiązków będzie należało: sporządzanie przepisów oraz tworzenie potraw na ich podstawie przestrzeganie norm w zakresie porcjowania posiłków zapewnianie najwyższej jakości potraw, dbałość o estetykę podania Wymagania: doś...
-
Praca dla kelnerów, pokojowych, kucharzy na Majorce
2025-04-19 InterKadra Sp. z o.o.
obserwuj ofertę miejsce pracy: Słupsk
oferta w kategorii: Turystyka / Hotelarstwo / Gastronomia / Katering
Poszukujemy: Pokojówki/pokojowi do sprzątania kompleksu hotelowego 4* i 5*, Kelnerzy/rki barowi i restauracyjni, Kucharze, Praca sezonowa od 10.04 do 10.10.2025 Oczekujemy: 2 letniego doświadczenia w pracy w hotelu, Zna...
-
KUCHARZ
2025-04-17 Centralna Baza Ofert Pracy
obserwuj ofertę miejsce pracy: Gdańsk
oferta w kategorii: Sprzedaż
Numer oferty: StPr/25/3204 Obowiązki: Przygotowywanie potraw kuchni polskiej, utrzymanie porządku w miejscu pracy. Praca od poniedziałku do niedzieli, w godzinach 9-17, zgodnie z grafikiem ustalonym z pracodawcą. Wymagania:Wymagania konieczne...
-
KUCHARKA/KUCHARZ
2025-04-16 Centralna Baza Ofert Pracy
obserwuj ofertę miejsce pracy: Gdynia
oferta w kategorii: Sprzedaż
Numer oferty: StPr/25/0542 Obowiązki: - przygotowywanie dań kuchni polskiej - dbanie o porządek i higienę w miejscu pracy Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne, kierunek: kucharz Pozostałe wyma...
-
KUCHARZ/POMOC KUCHENNA
2025-04-15 Centralna Baza Ofert Pracy
obserwuj ofertę miejsce pracy: Stare Pole
oferta w kategorii: Sprzedaż
Numer oferty: StPr/25/0229 Obowiązki: Przygotowanie posiłków zgodnie z zasadami technologii i higieny żywienia. Kompleksowe przygotowanie imprez okolicznościowych.Układanie jadłospisów.Sporządzanie zapotrzebowania na art. Spożywcze.Prowadzenie ...