Znajdź oferty pracy
Dostępne oferty pracy:
-
POMOC KUCHENNA
5 ofert, 1 region ▼2024-05-18 Centralna Baza Ofert Pracy
obserwuj ofertę miejsce pracy: Bocheniec , Sandomierz , Kielce , Tokarnia , Wodzisław
oferta w kategorii: Turystyka / Hotelarstwo / Gastronomia / Katering
Numer oferty: StPr/24/4589 Obowiązki: Pomoc w przygotowywaniu potraw zgodnie z recepturami szefa kuchni, dbanie o wysoką jakość i estetykę wydawanych dań. Mycie naczyń, obróbka warzyw, pomoc przy wydawaniu potraw oraz utrzymywanie czystości w m...
-
POKOJOWA
2 oferty, 1 region ▼2024-05-18 Centralna Baza Ofert Pracy
obserwuj ofertę miejsce pracy: Ostrowiec Świętokrzyski , Bocheniec
oferta w kategorii: Turystyka / Hotelarstwo / Gastronomia / Katering
Numer oferty: StPr/24/1076 Obowiązki: sprzątanie pomieszczeń hotelowych Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: brak lub niepełne podstawowe Miejsce pracy: Kilińskiego Jana 15, 15-089 Białystok, powiat: m. Białystok, woj: podlask...
-
POMOC KUCHARZA
2024-05-07 Centralna Baza Ofert Pracy
obserwuj ofertę miejsce pracy: Rytwiany
oferta w kategorii: Turystyka / Hotelarstwo / Gastronomia / Katering
Numer oferty: StPr/24/0421 Obowiązki: Pomoc w przygotowywaniu posiłków: śniadań, obiadów, kolacji dla gości przebywających na pobycie, w sporządzaniu różnego rodzaju potraw, ciast, napojów i deserów z zastosowaniem narzędzi, urządzeń znajdujący...
-
Restaurant employee
2024-05-11 Marmarton
obserwuj ofertę miejsce pracy: świętokrzyskie
oferta w kategorii: Turystyka / Hotelarstwo / Gastronomia / Katering
Opis stanowiska We are looking for people who are positive, honest and friendly, who respect others and value diversity. Creating pleasant moments for our customers. Daily learning, under the supervision of the trainer. Learn to prepare...
-
PRACOWNIK RESTAURACJI OPŁACANY STAWKĄ GODZINOWĄ
2024-05-07 Centralna Baza Ofert Pracy
obserwuj ofertę miejsce pracy: Łączyn
oferta w kategorii: Turystyka / Hotelarstwo / Gastronomia / Katering
Numer oferty: StPr/24/0380 Obowiązki: -obszar produkcji: praca przy grilu, frytkownicach, tosterach oraz garnirowaniu, uzupełnianie zapasów, przygotowywanie produktów ( np. kanapek, sałatek, deserów) i półproduktów; -obszar sprzedaży: przygotow...