Kto szuka:
KMM GASTRONOMIA SP. Z O.O.
Stanowisko:
Zastępca Szefa Kuchni
Lokalizacja:
Szczecin
zachodniopomorskie
Opis stanowiska podany przez pracodawcę:
- Przygotowywanie i kalkulacja dań z uwzględnieniem potrzeb żywieniowych.
- Zarządzanie zespołem kuchennym oraz magazynem.
- Utrzymywanie standardów jakościowych.
- Praca z systemem HACCP, GHP, GMP.
- Współpraca międzydziałowa dla efektywnej obsługi klientów.
- Planowanie grafików pracy.
Wymagania stawiane pracownikowi:
- Doświadczenie na stanowisku kierowniczym w gastronomii.
- Umiejętność zarządzania zespołem i magazynem.
- Znajomość systemów HACCP, GHP, GMP.
- Aktualna książeczka sanepidowska.
- Dyspozycyjność i zaangażowanie.
Firma oferuje:
- Umowę zlecenie lub o pracę.
- Praca w systemie zmianowym, możliwość pracy weekendowej.
- Szkolenia branżowe.
- Atrakcyjne wynagrodzenie.
- Narzędzia pracy.
Kontakt do pracodawcy:
Kliknij tutaj, aby skontaktować się z pracodawcą lub wysłać swoje CV »