Kto szuka:
Centralna Baza Ofert Pracy
Stanowisko:
POMOC KUCHENNA
Lokalizacja:
Szczecin
zachodniopomorskie
Opis stanowiska podany przez pracodawcę:
Numer oferty: StPr/24/2098
Obowiązki:
- przestrzeganie systemu HACCP w obrocie żywnością oraz prowadzenie odpowiedniej dokumentacji systemu HACCP,
- obróbka wstępna produktów spożywczych zgodnie z procesem technologicznym,
- znajomość instrukcji i zasad prawidłowego procesu technologicznego mycia naczyń z uwzględnieniem zasad higieny i technik wyparzania,
- przestrzeganie zasad higieny, utrzymywanie porządku na stanowisku pracy oraz dbanie o czystość w pomieszczeniach pracy,
- utrzymanie sprawności i we właściwym stanie technicznym, sanitarno - higienicznym sprzętu stołowego i kuchennego,
- obsługiwanie urządzeń gastronomicznych znajdujących się na wyposażeniu zgodnie z instrukcjami;
- praca w godz. 07:00-15:00, w zależności od potrzeb pracodawcy zmiany: 06:00-14:00, 12:00-20:00.
Wymagania:Wymagania konieczne:
Umiejętności i uprawnienia:
- ZNAJOMOŚĆ JĘZYKA ANGIELSKIEGO
- DOŚWIADCZENIE ZAWODOWE (wymagany staż - lata: 1)
- KSIĄŻECZKA ZDROWIA DO CELÓW SANITARNO-EPIDEMIOLOGICZNYCH
Wykształcenie:
- zasadnicze zawodowe
Wymagania pożądane:
Wykształcenie:
- zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
Miejsce pracy: ŁUKASIŃSKIEGO 33, 71-215 Szczecin, powiat: m. Szczecin, woj: zachodniopomorskie
Rodzaj umowy: Umowa o pracę na okres próbny
Wymagane dokumenty: CV
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Kliknij przycisk Aplikuj, aby poznać szczegóły oferty
Kontakt do pracodawcy:
Kliknij tutaj, aby skontaktować się z pracodawcą lub wysłać swoje CV »