Kto szuka:
Centralna Baza Ofert Pracy
Stanowisko:
TECHNOLOG ŻYWNOŚCI
Lokalizacja:
Świnoujście
zachodniopomorskie
Opis stanowiska podany przez pracodawcę:
Numer oferty: StPr/25/0145
Obowiązki:
- Przygotowywanie,wdrażanie i nazdór nad trminowym realizowaniem zadań z zakresu dobrej praktyki higienicznej i dobrej praktyki profukcyjnej, HACCP;
- Ocena stanu sanitarno-higienicznego pomieszczeń produkcyjnych, socjalnych, urządzeń technicznych oraz higieny presonelu zakładu;
- Kontrola i monitoring procesu produkcji;
- Szkolenia personelu w ramach systemu HACCP;
- Pobieranie prób i analiza wyników;
- Współpraca z klientami i przedstawicielami jednostek administracji państwowej;
- Podejmowanie działań w zakresie realizacji rozwoju i ciągłego doskonalenia kultury bezpieczeństwa i jakości żywności.
Wymagania:Wymagania konieczne:
Wykształcenie:
- wyższe (w tym licencjat)
- średnie ogólnokształcące
Pozostałe wymagania:
- Umiejętności - uprawnienia: aktualna książeczka zdrowia dla celów sanitarno-epidemiologicznych Znajomość języka obcego: mile widziana znajomość języka angielskiegoMiejsce zgłoszenia sie kandydata na rozmowę kwalifikacyjną: Siedziba firmy
Miejsce pracy: Barlickiego 1a, 72-602 Świnoujście, powiat: m. Świnoujście, woj: zachodniopomorskie
Rodzaj umowy: Umowa o pracę na okres próbny
Wymagane dokumenty: .
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Kliknij przycisk Aplikuj, aby poznać szczegóły oferty
Kontakt do pracodawcy:
Kliknij tutaj, aby skontaktować się z pracodawcą lub wysłać swoje CV »