Kto szuka:
Centralna Baza Ofert Pracy
Stanowisko:
TECHNOLOG ŻYWNOŚCI
Lokalizacja:
Świdwin
zachodniopomorskie
Opis stanowiska podany przez pracodawcę:
Numer oferty: StPr/24/0643
Obowiązki:
Koordynowanie procesu produkcyjnego, organizacja pracy, nadzór nad zespołem, wdrażanie nowych produktów HCCP, przygotowanie dokumentacji z produkcji i przetwórstwa ryb
Wymagania:Wymagania konieczne:
Języki:
- angielski, w mowie - B1 - średnio zaawansowany, w piśmie - B1 - średnio zaawansowany
Umiejętności i uprawnienia:
- Przestrzeganie zasad higieny i zasad systemu HACCP
- praca pod presją czasu
- obsługa komputera i pakietów oprogramowania biurowego MS Office( Word, Excel)
Wykształcenie:
- wyższe (w tym licencjat)
Zawód:
- Inżynier technologii żywności (wymagany staż - lata: 3)
Miejsce pracy: Polna 10, 78-300 Świdwin, powiat: świdwiński, woj: zachodniopomorskie
Rodzaj umowy: Umowa o pracę na czas określony
Staż pracy: lata: 3
Wymagane dokumenty: CV
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Kliknij przycisk Aplikuj, aby poznać szczegóły oferty
Kontakt do pracodawcy:
Kliknij tutaj, aby skontaktować się z pracodawcą lub wysłać swoje CV »