eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

PracaOferty pracy SopotSzef zmiany w kuchni

Kto szuka:

Sofitel Grand Sopot

Stanowisko:

Szef zmiany w kuchni

Numer referencyjny:

K/10/24/SGS

Lokalizacja:

Sopot

pomorskie

Opis stanowiska podany przez pracodawcę:

UMIEJĘTNOŚCI I OSOBOWOŚĆ
  • dzielisz naszą pasję gościnności
  • nie ustajesz w swoim rozwoju
  • masz odwagę pójść dalej
  • jesteś innowacyjny
  • szacunek i zaufanie są Twoją podstawą

Jeżeli TAK, to TY jesteś osobą, której szukamy.

 

ZADANIA NA STANOWISKU:
  • nadzór nad prawidłowym funkcjonowaniem kuchni
  • zarządzanie podległym zespołem podczas zmiany
  • zapewnienie najwyższej jakości usług świadczonych przez Dział Kuchni
  • identyfikowanie i rozwiązywanie problemów w sposób zapewniający satysfakcję gości
  • przestrzeganie standardów marki Sofitel i udział w szkoleniach personelu w tym zakresie

Wymagania stawiane pracownikowi:

NASZE OCZEKIWANIA:
  • doświadczenia zawodowego w kuchni na stanowisku Szefa Zmiany 
  • pasja do gotowania
  • dobra znajomość systemów kontroli jakości i czystości (HACCP) 
  • bardzo dobra organizacja pracy własnej i zespołu
  • zaangażowanie i wysoki poziom motywacji do pracy
  • umiejętność samodzielnego rozwiązywania problemów i samodzielność w podejmowaniu decyzji
  • zaangażowanie i sumienność
  • dbałość o szczegóły i higienę pracy

Firma oferuje:

CO ZAPEWNIAMY:
  • umowę o pracę i pakiet benefitów
  • nauczymy Cię wszystkiego, co powinieneś wiedzieć
  • pomożemy Ci się rozwijać się u boku mistrzów w swoim fachu
  • dołączysz do zgranego zespołu, w którym zadbamy o Ciebie i pozwolimy spokojnie wdrożyć się do obowiązków
  • będziesz mieć możliwość rozwoju w światowej sieci  AccorHotels

Kontakt do pracodawcy:

Kliknij tutaj, aby skontaktować się z pracodawcą lub wysłać swoje CV »




Oferta pochodzi z serwisu
oferty pracy praca

Szukasz pracownika?
Opublikuj ofertę na eGospodarka.pl

sprawdź szczegóły

data publikacji: 2024-11-18

do końca oferty: 8 dni

pracodawca: Sofitel Grand Sopot

branże: Turystyka / Hotelarstwo / Gastronomia / Katering

aplikuj

Praca - wiadomości i porady

Pojawił się najnowszy raport Gi Group "Wynagrodzenia w produkcji i logistyce: stanowiska niższego i średniego szczebla". Opracowanie rzuca światło nie tylko na zarobki pracowników, ale również wskazuje na problemy, którym muszą stawiać ...

Coraz poważniej podchodzimy do świadomego planowania urlopu. Zdaniem ekspertów z firmy Quercus jest to związane z przykładaniem coraz większej wagi do work-life balance, ale także jest efektem działań pracodawców, takich jak wypłata ...

W I półroczu 2024 ZUS skontrolował 260,8 tys. osób na zwolnieniach lekarskich. W efekcie wydał 18,6 tys. decyzji wstrzymujących dalszą wypłatę zasiłków chorobowych. Jakie są najczęstsze powody nieprawidłowego wykorzystywania zwolnień? ...

No Fluff Jobs zaprezentował najnowsze doniesienia z rynku pracy w branży IT. Wynika z nich m.in., że sektor, który dotychczas słynął przede wszystkim z bardzo atrakcyjnych wynagrodzeń i możliwości dla pracowników bez dużego ...

W Ogólnopolskim Badaniu Wynagrodzeń, w 2023 roku uczestniczyło 80 290 osób. 75% uczestników mieszka w miastach powyżej 100 000 mieszkańców, 74% ma wykształcenie wyższe, a 84% jest zatrudnionych w firmach prywatnych. W artykule ...