Kto szuka:
Sofitel Grand Sopot
Stanowisko:
Szef zmiany w kuchni
Numer referencyjny:
K/10/24/SGS
Lokalizacja:
Sopot
pomorskie
Opis stanowiska podany przez pracodawcę:
- dzielisz naszą pasję gościnności
- nie ustajesz w swoim rozwoju
- masz odwagę pójść dalej
- jesteś innowacyjny
- szacunek i zaufanie są Twoją podstawą
Jeżeli TAK, to TY jesteś osobą, której szukamy.
- nadzór nad prawidłowym funkcjonowaniem kuchni
- zarządzanie podległym zespołem podczas zmiany
- zapewnienie najwyższej jakości usług świadczonych przez Dział Kuchni
- identyfikowanie i rozwiązywanie problemów w sposób zapewniający satysfakcję gości
- przestrzeganie standardów marki Sofitel i udział w szkoleniach personelu w tym zakresie
Wymagania stawiane pracownikowi:
- doświadczenia zawodowego w kuchni na stanowisku Szefa Zmiany
- pasja do gotowania
- dobra znajomość systemów kontroli jakości i czystości (HACCP)
- bardzo dobra organizacja pracy własnej i zespołu
- zaangażowanie i wysoki poziom motywacji do pracy
- umiejętność samodzielnego rozwiązywania problemów i samodzielność w podejmowaniu decyzji
- zaangażowanie i sumienność
- dbałość o szczegóły i higienę pracy
Firma oferuje:
- umowę o pracę i pakiet benefitów
- nauczymy Cię wszystkiego, co powinieneś wiedzieć
- pomożemy Ci się rozwijać się u boku mistrzów w swoim fachu
- dołączysz do zgranego zespołu, w którym zadbamy o Ciebie i pozwolimy spokojnie wdrożyć się do obowiązków
- będziesz mieć możliwość rozwoju w światowej sieci AccorHotels
Kontakt do pracodawcy:
Kliknij tutaj, aby skontaktować się z pracodawcą lub wysłać swoje CV »