Kto szuka:
Novotel & ibis Poznań Centrum
Stanowisko:
Zastępca Kierownika Gastronomii (K/M)
Numer referencyjny:
ZKG/1124/NIPC
Lokalizacja:
Poznań
wielkopolskie
Opis stanowiska podany przez pracodawcę:
Będziesz wspierać kierownika działu w zapewnieniu wysokiej jakości usług świadczonych przez restaurację oraz dbanie o jak najlepsze doświadczenia gości. Będziesz nadzorował zespół, aby zapewnić serwis zgodny ze standardami marki i konceptu restauracyjnego, sprzedaż produktów gastronomicznych oferowanych przez hotel oraz promowanie usług hotelowych. Będziesz odpowiadać za szkolenie i rozwijanie zespołu.
Wymagania stawiane pracownikowi:
- Masz doświadczenia w pracy na podobnym stanowisku
- Jeśli znasz zasady HACCP, to Twój plus
- Wiesz jak nawiązywać i podtrzymywać relacje z gośćmi/klientami
- Znasz język polski i angielski w stopniu umożliwiającym swobodną komunikację
- Potrafisz pracować z innymi i dążyć do osiągnięcia wspólnego celu
- Potrafisz bardzo dobrze zorganizować zarówno własną pracę, jak i innych
- Samodzielnie rozwiązujesz problemy i podejmujesz decyzje
- Jesteś dyspozycyjny/a i otwarty/a na pracę zmianową
- Chcesz się rozwijać
- Jesteś uprawniony/a do pracy na terytorium Rzeczypospolitej Polskiej, odpowiadającej charakterowi stanowiska pracy opisanego w ramach niniejszego ogłoszenia
Firma oferuje:
- Stabilne warunki zatrudnienia w największej sieci hotelowej
- Premie półroczne, dofinansowanie do wypoczynku i świadczenia świąteczne
- Prywatną opiekę medyczną w Medicover i kartę Multisport
- Spotkania integracyjne
- Obiady pracownicze
- Możliwość rozwoju zawodowego
- Karty zniżkowe na pobyty w hotelach sieci na całym świecie
- Program poleceń pracowniczych – jeśli zatrudnimy kogoś, kogo polecisz, wynagrodzimy Ci to finansowo
Kontakt do pracodawcy:
Kliknij tutaj, aby skontaktować się z pracodawcą lub wysłać swoje CV »