Kto szuka:
Centralna Baza Ofert Pracy
Stanowisko:
KUCHARZ
Lokalizacja:
Opole
opolskie
Opis stanowiska podany przez pracodawcę:
Numer oferty: StPr/24/2277
Obowiązki:
Prawidłowe przygotowanie i wydawanie posiłków zgodnie z wymogami HACCP; utrzymywanie przydzielonego sprzętu wojskowego w ciągłej sprawności technicznej i gotowości do realizacji zadań; przestrzeganie zasad higieny osobistej, produkcji oraz stanowisk pracy ,pomieszczeń kuchennych w warunkach stacjonarnych i polowych; właściwa obsługa sprzętu i urządzeń technicznych znajdujących się na wyposażeniu kuchni;znajomość obowiązujących należności żywnościowych;ścisłe przestrzeganie przepisów HACCP w części dotyczącej kuchni;sprawowanie nadzoru nad pozostałym personelem kuchni w zakresie przestrzegania HACCP; dbałość o należyty stan sanitarno-higieniczny produkcji posiłków oraz sprzętu i pomieszczeń;stałe pogłębianie wiedzy z dziedziny kulinarnej;współudział w planowaniu wstępnym żywienia żołnierzy.
Wymagania:Wymagania konieczne:
Wykształcenie:
- średnie zawodowe, gastronomiczne
- zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
Pozostałe wymagania:
- Wymagania niezbędne:Wykształcenie gastronomiczne zawodowe lub średnie kucharz/technik żywienia; aktualna książeczka zdrowia do celów sanitarno epidemiologicznych; doświadczenie zawodowe w pracy w obiektach żywienia zbiorowego.
Miejsce pracy: ks. Bolesława Domańskiego 68, 45-820 Opole, powiat: m. Opole, woj: opolskie
Rodzaj umowy: Umowa o pracę na okres próbny
Wymagane dokumenty: Świadectwo/dyplom posiadanego wykształcenia, świadectwa pracy z zakończonych okresów zatrudnienia (w przypadku posiadania), wniosek o przyjęcie do pracy oraz CV.
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Kliknij przycisk Aplikuj, aby poznać szczegóły oferty
Kontakt do pracodawcy:
Kliknij tutaj, aby skontaktować się z pracodawcą lub wysłać swoje CV »