Kto szuka:
Centralna Baza Ofert Pracy
Stanowisko:
KUCHARZ
Lokalizacja:
Olsztyn
warmińsko-mazurskie
Opis stanowiska podany przez pracodawcę:
Numer oferty: StPr/24/1532
Obowiązki:
- przygotowanie posiłków zgodnie z instrukcją systemu GHP, GMP i HACCP ze szczególnym zwróceniem uwagi na krytyczne punkty kontrolne HACCP;
- znajomość oraz ścisłe przestrzegania zasad przechowywania i konserwacji żywności;
- znajomość stosowanych norm wyżywienia oraz przepisów dotyczących gospodarki kuchennej;
- udział w układaniu jadłospisu oraz planowaniu żywienia.
Godziny pracy: 7-15:30
Wymagania:Wymagania konieczne:
Wykształcenie:
- zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
Pozostałe wymagania:
- Wymagania niezbędne:- wykształcenie zawodowe o profilu gastronomicznym (kucharz);- badania lekarskie wymagane do pracy w zakładzie żywienia zbiorowego;- umiejętność pracy w zespole, pozytywne i rzetelne nastawienie do pracy, umiejętność pracy pod presją czasu;- zaangażowanie, samodzielność i dyspozycyjność (praca zmianowa).Wymagania dodatkowe (mile widziane, nieobowiązkowe):- doświadczenie zawodowe w zakładach żywienia zbiorowego.
Miejsce pracy: Saperska 1, 10-073 Olsztyn, powiat: m. Olsztyn, woj: warmińsko-mazurskie
Rodzaj umowy: Umowa o pracę na okres próbny
Wymagane dokumenty: Zainteresowanych kandydatów prosimy o przesyłanie CV oraz listu motywacyjnego do dnia 31.12.2024 r. na adres:22. Wojskowy Oddział Gospodarczy w Olsztynieul. Saperska 1, 10-073 Olsztynlub fax 261-323-094lub mail: 22wogolsztyn.personalna@ron.mil.plDodatkowe informacje telefoniczne:Sekcja Personalna: 261******, 261-323-094
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Kliknij przycisk Aplikuj, aby poznać szczegóły oferty
Kontakt do pracodawcy:
Kliknij tutaj, aby skontaktować się z pracodawcą lub wysłać swoje CV »