Kto szuka:
Modlin Sp. z o.o.
Stanowisko:
Kierownik Gastronomii
Lokalizacja:
Nowy Dwór Mazowiecki
mazowieckie
Opis stanowiska podany przez pracodawcę:
- Zarządzanie podległym zespołem, organizacja i nadzór pracy, motywowanie do efektywnej pracy,
- Szkolenie pracowników,
- Odpowiedzialność za czystość lokali.
- Dbałość o zapasy i zamówienia wszystkich materiałów eksploatacyjnych.
- Utrzymanie gruntownej znajomości standardowych zasad i procedur dotyczących obsługi gotówki, wystawiania faktur, obsługi kart kredytowych.
- Ocena menu restauracji i wychodzenie z propozycją poprawy oferty gastronomicznej.
- Współtworzenie i wprowadzanie rozwiązań podnoszących jakość obsługi
- Efektywne planowanie pracy w trakcie zmiany,
- Zapewnienie ciągłości dostaw,
- Stała współpraca z działami zlokalizowanymi w siedzibie Spółki,
- Utrzymanie standardu restauracji,
- Organizowanie szkoleń produktywnych dla zespołu,
- Tworzenie grafików pracowniczych
Wymagania stawiane pracownikowi:
- Doświadczenie zawodowe na podobnym stanowisku,
- Minimum wykształcenie średnie (preferowane z gastronomii lub handlu),
- Doskonała umiejętność zarządzania personelem
- Umiejętność planowania operacyjnego
- Dbałość o szczegóły
- Wysoka kultura osobista
- Znajomość języka angielskiego.
Firma oferuje:
- Stabilne zatrudnienie w oparciu o dogodną dla Kandydata formę współpracy,
- Atrakcyjne wynagrodzenie,
- Rozwój i kontynuację kariery zawodowej w branży gastronomicznej,
- Szkolenia merytoryczne.
- Atrakcyjne wynagrodzenie miesięczne + system premiowy
Kontakt do pracodawcy:
Kliknij tutaj, aby skontaktować się z pracodawcą lub wysłać swoje CV »