Kto szuka:
Bakoma Sp. z o.o.
Stanowisko:
Mikrobiolog żywności
Lokalizacja:
Elżbietów
mazowieckie
Opis stanowiska podany przez pracodawcę:
ZAKRES OBOWIĄZKÓW:
- Przygotowanie próbek do analiz.
- Wykonywanie analiz mikrobiologicznych ilościowych i jakościowych żywności i prób środowiskowych.
- Opracowanie wyników badań.
- Prowadzenie dokumentacji Laboratorium Mikrobiologicznego.
- Obsługa urządzeń w pracowni mikrobiologicznej.
Wymagania stawiane pracownikowi:
- Wykształcenia wyższego o profilu biologia/technologia żywności/biotechnologia i pokrewne.
- Min. 2-letniego doświadczenia jako mikrobiolog w branży FMCG lub w akredytowanym laboratorium badawczym zajmującym się badaniem żywności.
- Znajomości klasycznych technik analizy mikrobiologicznej żywności.
- Umiejętności obsługi pakietu MS Office.
- Dobrej organizacji czasu pracy, odpowiedzialności, sumienności i dokładności.
- Umiejętności pracy w zespole, komunikatywności.
- Gotowości do pracy w systemie zmianowym.
Firma oferuje:
- Interesującą pracę w firmie o ugruntowanej pozycji na rynku.
- Możliwość rozwoju zawodowego.
- Opiekę medyczną.
- Możliwość korzystania ze stołówki pracowniczej.
- Drugie śniadanie z produktami Bakoma.
- Kartę Multisport.
- Dodatek świąteczny.
- Dofinansowanie do wczasów dla dzieci.
- Program poleceń pracowniczych.
- Miłą atmosferę pracy w przyjaznym zespole.
- Wynagrodzenie oparte na podstawie oraz premii za osiągane wyniki.
Kontakt do pracodawcy:
Kliknij tutaj, aby skontaktować się z pracodawcą lub wysłać swoje CV »