PracaOferty pracy MarkiTechnolog żywności ds. kontroli jakości

Kto szuka:

Praca.pl

Stanowisko:

Technolog żywności ds. kontroli jakości

Lokalizacja:

Marki

mazowieckie

Opis stanowiska podany przez pracodawcę:

Zakres obowiązków:
  • Monitorowanie procesów produkcyjnych i magazynowych w celu zapewnienia wysokiej jakości produktów.
  • Wykonywanie pomiarów i analiz fizykochemicznych produktów.
  • Weryfikacja i przygotowanie specyfikacji surowców oraz produktów.
  • Rozwój i implementacja nowych procedur kontroli jakości.
  • Współpraca z zespołami przy wprowadzaniu nowych produktów oraz z zewnętrznymi laboratoriami i dostawcami.
  • Szkolenie personelu w zakresie bezpieczeństwa i higieny.
  • Zarządzanie reklamacjami, przeprowadzanie inspekcji i audytów.

Wymagania stawiane pracownikowi:

Wymagania:
  • Doświadczenie (min. 3 lata) w kontroli jakości w branży FMCG.
  • Wyższe wykształcenie, preferowane w technologii żywności.
  • Znajomość standardów jakościowych i pakietu MS Office.
  • Komunikatywna znajomość języka angielskiego. Dodatkowe języki są atutem.
  • Zdolność do pracy zespołowej, dobra organizacja i dyspozycyjność do pracy zmianowej.

Firma oferuje:

Pracodawca oferuje:
  • Stabilne zatrudnienie na umowę o pracę.
  • Pakiet świadczeń socjalnych i opieka medyczna.
  • Współfinansowanie programów sportowych oraz ubezpieczeń grupowych.
  • Nowoczesne środowisko pracy.

Kontakt do pracodawcy:

Kliknij tutaj, aby skontaktować się z pracodawcą lub wysłać swoje CV »




Oferta pochodzi z serwisu
oferty pracy praca



© Kasat Sp. z o.o.