Kto szuka:
Transgourmet Polska
Stanowisko:
Kucharz
Lokalizacja:
Lubin
dolnośląskie
Opis stanowiska podany przez pracodawcę:
Do Twoich zadań będą należeć m.in.:
- praca w otwartej kuchni na terenie hali sprzedaży,
- organizacja pracy w kuchni,
- kreowanie sezonowych kart menu,
- spotkania z gośćmi punktu gastronomicznego,
- przygotowywanie zamówień i odbiór towarów.
Wymagania stawiane pracownikowi:
Nasze wymagania:
- minimum 2-letnie doświadczenie w pracy w kuchni,
- gotowość do podjęcia pracy w systemie skróconego czasu pracy – 4 dni pracy, 3 dni wolne,
- komunikatywność,
- aktualna książeczka zdrowia do celów sanitarno-epidemiologicznych dopuszczająca do kontaktu z żywnością (Sanepid).
Mile widziane:
- wykształcenie kierunkowe.
Firma oferuje:
Pracując z nami otrzymasz:
- stabilne zatrudnienie w ramach umowy o pracę w firmie o ugruntowanej pozycji na rynku,
- dni wolne w dni ustawowo wolne od pracy,
- prywatną opiekę medyczną LUXMED oraz możliwość ubezpieczenia na życie na preferencyjnych warunkach,
- dodatkowy dzień wolny w co piątą rocznicę zatrudnienia,
- atrakcyjne gratyfikacje jubileuszowe,
- możliwość rozwoju kwalifikacji zawodowych poprzez szkolenia (m.in. w Instytucie Kulinarnym Transgourmet),
- kursy językowe dostępne dla wszystkich pracowników,
- pakiet świadczeń socjalnych (m.in. świadczenia świąteczne i urlopowe),
- możliwość przystąpienia do programu Medicover Sport,
- zniżki pracownicze na zakupy w halach Selgros i u naszych Partnerów Biznesowych.
Jeśli do tej pory nie uzyskałaś/uzyskałeś prawa do pełnego wymiaru urlopu (26 dni), a przepracujesz z nami 3 miesiące – otrzymasz dodatkowe 6 dni wolnego!
Kontakt do pracodawcy:
Kliknij tutaj, aby skontaktować się z pracodawcą lub wysłać swoje CV »