Kto szuka:
Centralna Baza Ofert Pracy
Stanowisko:
POMOC KUCHENNA
Lokalizacja:
Zalesie
lubelskie
Opis stanowiska podany przez pracodawcę:
Numer oferty: StPr/24/0618
Obowiązki:
Obróbka wstępna warzyw i owoców oraz surowców, pomoc w procesach technologicznych, porcjowanie i wydawanie posiłków, zabezpieczanie towarów przed zepsuciem, mycie i dezynfekacja pomieszczeń i sprzętów,prowadzenie dokumentacji HACCP
Wymagania:Wymagania konieczne:
Wykształcenie:
- zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
Zawód:
- Pomoc kuchenna (wymagany staż - lata: 2)
Miejsce pracy: 21-400 Zalesie 141, powiat: łukowski, woj: lubelskie
Rodzaj umowy: Umowa o pracę na czas określony
Staż pracy: lata: 2
Wymagane dokumenty: nie dotyczy
Sposób aplikowania: za pośrednictwem urzędu
Kliknij przycisk Aplikuj, aby poznać szczegóły oferty
Kontakt do pracodawcy:
Kliknij tutaj, aby skontaktować się z pracodawcą lub wysłać swoje CV »
Oferta pochodzi z serwisu
Sprawdź oferty na podobne stanowiska
Pracodawcy coraz większą uwagę skupiają na tym, aby kandydat na stanowisko pracy był osobą wykwalifikowaną. Na pierwszym etapie rekrutacji możesz to udowodnić tylko poprzez swoje dokumenty aplikacyjne. Profesjonalne Curriculum Vitae i list ...
W I połowie 2024 roku było niemal o 1/4 mniej niż przed rokiem ofert pracy w IT - wynika z analizy No Fluff Jobs. Najbardziej poszukiwani byli specjaliści Backend, a na najwyższe zarobki mogli liczyć specjaliści Architecture - nawet 32,5 tys. ...
ZUS przypomina, że nie każdy lekarz ma prawo wystawić zwolnienie chorobowe. Aby mieć takie uprawnienie, powinien zawnioskować o to do Zakładu Ubezpieczeń Społecznych.
Główny Urząd Statystyczny poinformował, że w grudniu 2023 roku przeciętne miesięczne wynagrodzenie było o 9,6% wyższe r/r i wyniosło 8032,96 zł brutto. Względem listopada 2023 r. przeciętne miesięczne wynagrodzenie brutto było wyższe ...
W obecnych czasach coraz większą uwagę zwraca się na kwestię luki płacowej, co wynika głównie z przygotowań do wdrożenia dyrektywy Unii Europejskiej dotyczącej transparentności wynagrodzeń. W poprzednich publikacjach omówiliśmy ...