eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

PracaOferty pracy GłuchówSzef / Szefowa Kuchni -żywienie zbiorowe

Kto szuka:

Dussmann Polska Sp. z o.o.

Stanowisko:

Szef / Szefowa Kuchni -żywienie zbiorowe

Lokalizacja:

Głuchów

łódzkie

Opis stanowiska podany przez pracodawcę:

Dołącz do zespołu Dussmann ! Nasze wartości to: uczciwość, świadomość ekologiczna, pasja, odpowiedzialność społeczna i rzetelności. Dbamy o ludzi i miejsca, w których żyją i pracują - aby ich życie stawało się przyjemniejsze i łatwiejsze.

Dussmann Polska Sp. z o.o. do swojego Zespołu gastronomicznego, poszukuje kandydatów/ek na stanowisko:

Szef/Szefowa Kuchni – żywienie zbiorowe

Głuchów

Oferujemy:

  • Stabilne zatrudnienie na umowę o pracę na początek okres próbny z możliwością przedłużenia ,  z terminowymi wypłatami
  • Praca od poniedziałku do piątku w godz. 6-14 , wolne weekendy
  • Benefity – karta sportowa oraz prywatna opieka medyczna
  • Możliwość rozwoju w strukturach firmy, profesjonalne szkolenia
  • Praca w zgranym zespole, w którym każdy jest szanowany, w międzynarodowej firmie o stabilnej pozycji na rynku

Do Twoich obowiązków będzie należało

  • Praca na samodzielnym stanowisku, podejmowanie odpowiedzialnych decyzji
  • Zarządzanie podległym personelem
  • Układanie menu atrakcyjnego dla pracowników obiektu przy jednoczesnej kontroli kosztów produktu
  • Przygotowanie potraw zgodnie ze standardami firmy
  • Dbanie o wysoką jakość serwowanych produktów, spełniających oczekiwania klienta
  • Składanie zamówień, kontrola magazynów oraz kosztów spożywczych
  • Ścisła współpraca z kierownikiem obiektu w zakresie tworzenia menu oraz kontroli kosztów obiektu
  • Kontrola punktów HACCAP


Osoby zainteresowane proszę wysyłać swoje CV klikając APLIKUJ


Wymagania stawiane pracownikowi:

Nasze oczekiwania:

  • Doświadczenie na podobnym stanowisku, mile widziane w gastronomii zamkniętej
  • Umiejętność kontroli kosztów oraz prowadzenia gospodarki magazynowej
  • Bardzo dobra organizacja pracy
  • Odpowiedzialność za jakość, świeżość, efektywności oraz atrakcyjną prezentację przygotowywanych dań
  • Kontrola pracy podległego zespołu, szkolenie niższych stopniem pracowników,
  • Praktyczna znajomość systemu HACCP
  • Kreatywność i otwartość na zmiany
  • Orzeczenie do celów sanitarno- epidemiologicznych

Kontakt do pracodawcy:

Kliknij tutaj, aby skontaktować się z pracodawcą lub wysłać swoje CV »




Oferta pochodzi z serwisu
oferty pracy infopraca

Szukasz pracownika?
Opublikuj ofertę na eGospodarka.pl

sprawdź szczegóły

data publikacji: 2025-01-15

do końca oferty: 21 dni

pracodawca: Dussmann Polska Sp. z o.o.

branże: Turystyka / Hotelarstwo / Gastronomia / Katering

aplikuj

Praca - wiadomości i porady

Główny Urząd Statystyczny poinformował, że w sierpniu 2024 roku przeciętne miesięczne wynagrodzenie było o 11,1% wyższe r/r i wyniosło 8189,74 zł brutto.

Prowadzenie profilu na LinkedIn może być kluczowe dla sukcesu zawodowego managerów, jednak wiele z nich popełnia błędy, które mogą ograniczyć ich efektywność i wpływ na platformie. Oto kilka najczęstszych z nich.

Niekończąca się lista "to do" w głowie i w kalendarzu. Deadline’y, plany, zakupy, zajęcia dzieci. Brak czasu na cokolwiek. Paliwo się kończy i w pewnym momencie nigdy nie jesteśmy wypoczęci czy zrelaksowani. Wszystko nas boli i nadal nie ...

Od 1 stycznia 2025 r. pracownicy wykonujący swoje obowiązki w godzinach nocnych mogą spodziewać się wyższego dodatku za pracę. Zmiana ta jest związana z podniesieniem w Polsce poziomu minimalnego wynagrodzenia, które od stycznia 2025 roku ...

Osoba chora, która wyczerpie limit dni na zasiłku chorobowym, a jej stan zdrowia nadal jest zły, może skorzystać ze świadczenia rehabilitacyjnego na dalsze leczenie - przypomina Zakład Ubezpieczeń Społecznych.