Kto szuka:
Centralna Baza Ofert Pracy
Stanowisko:
PRACOWNIK PRODUKCJI KULINARNEJ
Lokalizacja:
Buczek
łódzkie
Opis stanowiska podany przez pracodawcę:
Numer oferty: StPr/24/0351
Obowiązki:
Praca przy użyciu urządzeń gastronomicznych, gotowanie według ścisłych receptur. Przygotowanie surowców do produkcji. Przyjmowanie dostaw oraz rozdysponowanie surowców do magazynu.
Wymagania:Wymagania konieczne:
Umiejętności i uprawnienia:
- Orzeczenie lekarskie dla celów sanitarno – epidemiologicznych
- umiejętność pracy w zespole
Wykształcenie:
- średnie branżowe, gastronomiczne
Miejsce pracy: 95-060 Buczek 26, powiat: brzeziński, woj: łódzkie
Rodzaj umowy: Umowa o pracę na czas określony
Wymagane dokumenty: brak
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Kliknij przycisk Aplikuj, aby poznać szczegóły oferty
Kontakt do pracodawcy:
Kliknij tutaj, aby skontaktować się z pracodawcą lub wysłać swoje CV »
Oferta pochodzi z serwisu
Sprawdź oferty na podobne stanowiska
Utrata zdrowia nie musi oznaczać utraty pracy, choć zmusza niekiedy do zmiany zawodu. Wsparcie finansowe niezbędne do przekwalifikowania zapewnia ZUS, przyznając rentę szkoleniową. Kiedy i komu przysługuje takie świadczenie?
Czy trudno jest obecnie o znalezienie pracy w handlu? Odpowiedzi na to i inne pytania dostarcza najnowsze opracowanie Grafton Recruitment, które dowodzi, że w drugim kwartale bieżącego roku liczba ofert pracy wzrosła o 16% rdr. Zapotrzebowanie ...
W Ogólnopolskim Badaniu Wynagrodzeń, w 2023 roku uczestniczyło 80 290 osób. 75% uczestników mieszka w miastach powyżej 100 000 mieszkańców, 74% ma wykształcenie wyższe, a 84% jest zatrudnionych w firmach prywatnych. W artykule ...
W I połowie 2024 roku było niemal o 1/4 mniej niż przed rokiem ofert pracy w IT - wynika z analizy No Fluff Jobs. Najbardziej poszukiwani byli specjaliści Backend, a na najwyższe zarobki mogli liczyć specjaliści Architecture - nawet 32,5 tys. ...
W niniejszym artykule sprawdziliśmy, jak na rynku pracy radzą sobie absolwenci największych polskich uniwersytetów ekonomicznych.