Kto szuka:
Transgourmet Polska Sp. z o.o.
Stanowisko:
Pracownik Działu Mięso (rozbieracz/wykrawacz) – możliwość przyuczenia
Numer referencyjny:
PRACOWNIK DZIAŁU MIĘSO (r/w)
Lokalizacja:
Łódź, Pabianicka
łódzkie
Opis stanowiska podany przez pracodawcę:
Do Twoich zadań będą należeć m.in.:
- rozbiór i trybowanie mięsa,
- przygotowanie wyrobów mięsnych do wędzenia,
- transport i wykładanie towaru oraz dbanie o jego właściwą ekspozycję,
- profesjonalna obsługa klienta,
- udział w cyklicznych inwentaryzacjach.
Wymagania stawiane pracownikowi:
Poszukujemy Osób:
- komunikatywnych i potrafiących pracować w zespole,
- gotowych do podjęcia pracy w systemie zmianowym (również w weekendy),
- nastawionych na rzetelną realizację zadań i chętnych do nauki,
- posiadających aktualną książeczkę zdrowia do celów sanitarno-epidemiologicznych dopuszczającą do kontaktu z żywnością (Sanepid) lub gotowych do jej wyrobienia.
Mile widziane:
- doświadczenie zawodowe w pracy przy rozbiorze mięsa wieprzowego, wołowego, cielęcego oraz przy produkcji wędlin i wędzonek (możliwość przyuczenia),
- znajomość zasad związanych z obsługą klienta.
Firma oferuje:
Pracując z nami otrzymasz:
- stabilne zatrudnienie w ramach umowy o pracę w firmie o ugruntowanej pozycji na rynku,
- prywatną opiekę medyczną LUXMED oraz możliwość ubezpieczenia na życie na preferencyjnych warunkach,
- dodatkowy dzień wolny w co piątą rocznicę zatrudnienia,
- atrakcyjne gratyfikacje jubileuszowe,
- możliwość rozwoju kwalifikacji zawodowych poprzez szkolenia,
- kursy językowe dostępne dla wszystkich pracowników,
- pakiet świadczeń socjalnych (m.in. świadczenia świąteczne i urlopowe),
- możliwość przystąpienia do programu Medicover Sport,
- zniżki pracownicze na zakupy w halach Selgros i u naszych Partnerów Biznesowych.
Jeśli do tej pory nie uzyskałaś/uzyskałeś prawa do pełnego wymiaru urlopu (26 dni), a przepracujesz z nami 3 miesiące - otrzymasz dodatkowe 6 dni wolnego!
Kontakt do pracodawcy:
Kliknij tutaj, aby skontaktować się z pracodawcą lub wysłać swoje CV »