Kto szuka:
Centralna Baza Ofert Pracy
Stanowisko:
KIEROWNIK KUCHNI I STOŁÓWKI
Lokalizacja:
Łódź
łódzkie
Opis stanowiska podany przez pracodawcę:
Numer oferty: StPr/24/3986
Obowiązki:
- dokonywanie obróbki wstępnej przygotowywanych posiłków
- fachowe i zgodne z przestrzeganiem zasad przyrządzanie posiłków
- przestrzeganie punktów kontroli HACCP
Wymagania:Wymagania konieczne:
Wykształcenie:
- średnie zawodowe
Pozostałe wymagania:
- wykształcenie średnie zawodowe kierunkowe- np. technologstaż pracy 5 lat w branży gastronomicznej, 2 lata doświadczenia w kierowaniu pracownikamibadania sanitarno-epidemiologiczneumiejętność kierowania całokształtem prac kuchni-stołówki; kontroli dokonywanych obróbek wstępnej i cieplnej przygotowanych posiłków; kontroli pod względem jakości i ilości produktów spożywczych pobranych z magazynu;odpowiedzialność za jakość przygotowywanych posiłkówumiejętność prowadzenia dokumentacji GMP i GHPznajomość obsługi i urządzeń i sprzętu kuchennegoznajomość systemu HACCPznajomość należności żywnościowych
Miejsce pracy: Źródłowa 52, 91-735 Łódź, powiat: m. Łódź, woj: łódzkie
Rodzaj umowy: Umowa o pracę na okres próbny
Wymagane dokumenty: CV
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Kliknij przycisk Aplikuj, aby poznać szczegóły oferty
Kontakt do pracodawcy:
Kliknij tutaj, aby skontaktować się z pracodawcą lub wysłać swoje CV »