PracaOferty pracy KrakówKierownik zmiany w kuchni hotelowej

Kto szuka:

Klient portalu Praca.pl

Stanowisko:

Kierownik zmiany w kuchni hotelowej

Lokalizacja:

Kraków

małopolskie

Opis stanowiska podany przez pracodawcę:

Opis stanowiska

  • Prowadzenie zespołu kuchni podczas zmiany, motywowanie do kreatywności i doskonałości
  • Nadzorowanie przygotowania potraw zgodnie z recepturami i standardami jakości
  • Efektywne zarządzanie zasobami kuchni
  • Zapewnienie płynnej komunikacji między kuchnią a zespołem restauracji i baru
  • Współtworzenie menu
  • Utrzymywanie najwyższych standardów higieny i bezpieczeństwa żywności

Wymagania stawiane pracownikowi:

Wymagania

  • Doświadczenie kulinarne oraz umiejętności przywódcze
  • Kreatywność w tworzeniu wyrazistych dań, znajomość podstaw kuchni azjatyckiej
  • Naturalne zdolności przywódcze, umiejętność inspirowania zespołu
  • Doskonała organizacja pracy i zdolność zarządzania operacjami kuchni w dynamicznych sytuacjach
  • Znajomość współczesnych trendów kulinarnych przy jednoczesnym zachowaniu prostoty
  • Umiejętność efektywnej współpracy międzydziałowej

Firma oferuje:

Oferujemy

  • Pracę w dynamicznym, zgranym zespole w największej sieci hotelowej
  • Stabilne zatrudnienie na podstawie umowy o pracę
  • Premie półroczne oraz konkursy pracownicze
  • Ubezpieczenie na życie, prywatną opiekę medyczną oraz karty Medicover Sport i MultiSport
  • Wspólne wyjścia integracyjne oraz celebrację uroczystości
  • Bezpłatne posiłki podczas pracy
  • Dofinansowanie wypoczynku oraz świadczenia okolicznościowe
  • Zniżki w hotelach i restauracjach sieci
  • Wsparcie w rozwoju zawodowym poprzez szkolenia i projekty
  • Program poleceń pracowniczych z premią za polecenia

Kontakt do pracodawcy:

Kliknij tutaj, aby skontaktować się z pracodawcą lub wysłać swoje CV »




Oferta pochodzi z serwisu
oferty pracy praca



© Kasat Sp. z o.o.