Kto szuka:
GRAND Sp. z o.o.
Stanowisko:
Lider Działu Konfekcjonowania
Lokalizacja:
Gdynia
pomorskie
Opis stanowiska podany przez pracodawcę:
Opis stanowiska
- Zarządzanie zespołem pracowników w dziale konfekcjonowania produktów rybnych.
- Nadzór nad prawidłowym przebiegiem procesu konfekcjonowania, zgodnie z wymaganiami jakościowymi i higienicznymi.
- Koordynowanie i optymalizowanie procesów produkcyjnych w celu zwiększenia efektywności pracy.
- Zapewnienie zgodności z normami jakościowymi oraz przepisami BHP.
- Szkolenie i motywowanie pracowników.
- Współpraca z innymi działami w celu zapewnienia płynności procesów.
- Sporządzanie raportów z realizacji produkcji.
Wymagania stawiane pracownikowi:
Wymagania
- Znajomość zasad GMP i GHP, wytycznych standardu IFS.
- Doświadczenie w zarządzaniu zespołem.
- Umiejętność na poziomie dobrym obsługi pakietów MS Office – Excel, Word.
- Gotowość do pracy w systemie zmianowym.
- Zorientowanie na osiąganie założonych celów produkcyjnych.
- Samodzielność, logiczne i analityczne myślenie, sumienność, dokładność.
- Mile widziane doświadczenie w branży rybnej lub mięsnej.
Firma oferuje:
Oferujemy
- Stabilne zatrudnienie na umowę o pracę.
- Przyjazną atmosferę w firmie o ugruntowanej pozycji na rynku.
- Możliwość podnoszenia kwalifikacji zawodowych i zdobywania nowych doświadczeń.
- System premiowy.
Kontakt do pracodawcy:
Kliknij tutaj, aby skontaktować się z pracodawcą lub wysłać swoje CV »