eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

PracaOferty pracy GdańskKierownik Obiektu Gastronomicznego / Gdańsk

Kto szuka:

Dussmann Polska Sp. z o.o.

Stanowisko:

Kierownik Obiektu Gastronomicznego / Gdańsk

Lokalizacja:

Gdańsk

pomorskie

Opis stanowiska podany przez pracodawcę:

Dołącz do zespołu Dussmann! Już od ponad 60 lat prężnie działamy w usługach Facility Management i Food Services. Jesteśmy częścią międzynarodowej spółki – Grupy Dussmann.

Nasze wartości to: uczciwość, świadomość ekologiczna, pasja, odpowiedzialność społeczna i rzetelność. Dbamy o ludzi i miejsca, w których żyją i pracują - aby ich życie stawało się przyjemniejsze i łatwiejsze.

Zamierzamy zatrudnić: Kierownika Restauracji Pracowniczej w Gdańsku

Oferujemy:

·         Wynagrodzenie w oparciu o Umowę o Pracę 8500 zł brutto/mc

·         Benefity pozapłacowe (możliwość przystąpienia do ub. grupowego, prywatna opieka medyczna, pakiet sportowy)

·         Pracę od poniedziałku do piątku – WOLNE WEEKENDY.

·         Niezbędne narzędzia, dobrą atmosferę pracy oraz wsparcie Naszego Zespołu

·         Możliwość rozwoju w strukturach organizacji

·         Profesjonalne szkolenia

Oczekujemy:

·         Doświadczenia w pracy na stanowisku kierowniczym w gastronomii (preferowane: gastronomia zamknięta)

·         Bardzo dobrej znajomości języka angielskiego (praca w międzynarodowym środowisku)

·         Wykształcenia minimum średniego

·         Znajomość zagadnień HACCP, oraz prawa pracy

·         Dobrej znajomości MS Office

·         Kompetencji liderskich i cech przywódczych

·         Dobrej organizacja pracy

·         Silnej motywacji wewnętrznej i nastawienia na realizację celów

Zadania:

ü  Samodzielne prowadzenie restauracji pracowniczej, zgodnie z wytycznymi umowy z klientem. 

ü  Zarządzanie pracą podległego Zespołu; kontrola czasu pracy, rekrutacja.

ü  Nadzór i kierowanie strefą produkcji oraz obsługą Klienta.

ü  Kontrola i zarządzanie kosztami obiektu, prowadzenie rozliczeń, kontrola dostaw i stanów magazynowych.

ü  Aktywne dążenie do podniesienia rentowności kontraktu.

ü  Raportowanie wyników do przełożonych.

ü  Utrzymywanie dobrych relacji z Klientem.

ü  Współpraca z Szefem Kuchni w celu dostarczenia wysokiej jakości usług.

 Osoby zainteresowane naszą ofertą pracy prosimy o przesłanie swoich dokumentów aplikacyjnych za pośrednictwem formularza rekrutacyjnego APLIKUJ

Wymagania stawiane pracownikowi:

Aktualne badania san-epid

Kontakt do pracodawcy:

Kliknij tutaj, aby skontaktować się z pracodawcą lub wysłać swoje CV »




Oferta pochodzi z serwisu
oferty pracy infopraca

Szukasz pracownika?
Opublikuj ofertę na eGospodarka.pl

sprawdź szczegóły

data publikacji: 2024-11-28

do końca oferty: 18 dni

pracodawca: Dussmann Polska Sp. z o.o.

branże: Turystyka / Hotelarstwo / Gastronomia / Katering

aplikuj

Sprawdź oferty na podobne stanowiska

Praca - wiadomości i porady

Główny Urząd Statystyczny poinformował, że w listopadzie 2023 roku przeciętne miesięczne wynagrodzenie było o 11,8% wyższe r/r i wyniosło 7670,19 zł brutto. Względem października 2023 r. przeciętne miesięczne wynagrodzenie brutto ...

Grafton Recruitment zaprezentował wyniki "Raportu wynagrodzeń w sektorze przemysłowym 2024". Opracowanie rzuca światło na zgłaszane przez pracodawców zapotrzebowanie na pracowników, przeciętne wynagrodzenie oferowane w sektorze ...

Kobiety po leczeniu raka piersi mogą skorzystać z programu rehabilitacji realizowanego przez ZUS. Z rehabilitacji leczniczej finansowanej przez ZUS mogą skorzystać osoby ubezpieczone. Wyjazd do sanatorium trwa 24 dni.

Od 1 stycznia 2025 r. pracownicy wykonujący swoje obowiązki w godzinach nocnych mogą spodziewać się wyższego dodatku za pracę. Zmiana ta jest związana z podniesieniem w Polsce poziomu minimalnego wynagrodzenia, które od stycznia 2025 roku ...

Zakład Ubezpieczeń Społecznych wygenerował ponad 23,9 mln IOSKU za 2023 rok. Osoby ubezpieczone mogą sprawdzić stan swojego konta po waloryzacji składek na PUE ZUS.