eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

PracaGrupypl.praca.szukanaProjekty dla gastronomii - technologia kuchni
Ilość wypowiedzi w tym wątku: 1

  • 1. Data: 2005-07-05 20:23:17
    Temat: Projekty dla gastronomii - technologia kuchni
    Od: "Małgorzata Biernat" <m...@W...gazeta.pl>

    Projekty technologiczne zapleczy gastronomicznych, sklepów spożywczych,
    pubów, restauracji, hoteli, pensjonatów itp.
    - układ funkcjonalny i dobór wyposażenia
    - wytyczne dla branż (w tym bilanse mediów)- wod.-kan., moc, gaz,
    wentylacja, architektura
    - zatwierdzenie projektu pod względem przepisów Sanepidu i BHP
    - inwentaryzacja, ocena techniczna i adaptacja obiektów istniejących.

    Małgorzata Biernat, Piotr Galaszewski
    tel./fax: (022) 836 00 10, (022) 446 74 24
    tel.kom. 0606 928 542, 0609 533 561
    e-mail: m...@v...pl; p...@o...pl

    --
    Wysłano z serwisu Usenet w portalu Gazeta.pl -> http://www.gazeta.pl/usenet/

strony : [ 1 ]


Szukaj w grupach

Szukaj w grupach

Eksperci egospodarka.pl

1 1 1